Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Revben ko

  • TM 23 december 2012

    Har stora revben av ko.

    Tillagar man revben av ko ?

    När jag tänker revben kommer gris eller kalv upp i mitt huvud!!

    Så om ni har tips tar jag gärna det!

  • MosterNettan 23 december 2012

    Om det är recept du frågar efter så googla på "Revben nötkött" så får du flera svar..

  • MatAnders 23 december 2012

    Mycket vanligt i Argentina, synd vi inte har större utbud på styckdelar i sverige.

  • bjoli198 23 december 2012

    på svenska heter styckdetaljen högrev och säljs benfritt

  • TM 23 december 2012

    Tack !

    Jag är i Tunis och har fått revben av ko och började undra varför vi inte ser det i Sverige.

    Tänkte först koka dem & sedan grilla på dem i ugn.

    Tur att det finns svar på M Klubben.

  • MatAnders 23 december 2012

    Skrivet av TM den 23 dec 2012

    Tack !

    Jag är i Tunis och har fått revben av ko och började undra varför vi inte ser det i Sverige.

    Tänkte först koka dem & sedan grilla på dem i ugn.

    Tur att det finns svar på M Klubben.

    Låter riktigt smarrigt lycka till.

  • hanstom 24 december 2012

    Revben av NÖT heter EJ Högrev utan OXBRINGA som gärna saltas o kokas till ex.vis rotmos.
    Högreven är som bogen på gris i axeln på framdelen.

  • The_mama97mia 24 december 2012

    Finns recept på revben av älg - googla på det, skulle tillaga det lika.Älg liksom Nötkött är ju magert.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.