Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Jag söker efter ett recept på äkta skånsk gammeldags leverkorv.
kanske detta? http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=118&a=303
Min mors recept, tyvärr utan alltför många mått men man får väl prova sig fram... Lika mycket lever som fett kött salt vitpeppar lök potatis Mal ner lever, fett, kokt potatis och rå lök. Blanda väl. Rör ner salt o peppar. Stoppa i fjälster. Koka leverkorven frusen i 50 minuter.
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Jag söker efter ett recept på äkta skånsk gammeldags leverkorv.
kanske detta?
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=118&a=303
Min mors recept, tyvärr utan alltför många mått men man får väl prova sig fram...
Lika mycket lever som fett kött
salt
vitpeppar
lök
potatis
Mal ner lever, fett, kokt potatis och rå lök. Blanda väl. Rör ner salt o peppar. Stoppa i fjälster.
Koka leverkorven frusen i 50 minuter.