Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smaksätta pasta till sallad?

  • karhed 10 augusti 2009

    Hej

    Tänkte göra pastasallad och efterlyser bra smaksättning på själva pastan. T ex olivolja med några örter antar jag borde fungera, tacksam för era bästa tips!

  • MatAnders 10 augusti 2009

    Jag brukar köra med italiensk salladskrydda den blir utmärkt. Lycka till.

  • Svesse60 10 augusti 2009

    Blanda franska örtkryddor (finns på burk, bland kryddorna) och olja, jättegott!
    Lycka Till!
    Eva

  • Lenkan 10 augusti 2009

    Jag brukar blanda med olivolja, en skvätt citronjuice, salt, svartpeppar och lite dragon

  • Receptglad 10 augusti 2009

    Jag brukar röra i några matskedar GRÖN eller RÖD pesto. Blir både smak och färg.

  • karhed 10 augusti 2009

    Tack för alla bra tips! Pestovarianterna har jag kört en hel del och gillar skarpt. Ska testa de andra förslagen snarast :)

  • osita 10 augusti 2009

    2 rågade matskedar Majonäs + 2 naturella yoghurtar + klippt GRÄSLÖK + salt + svart peppar . Friskt och gott.

    Koka själva pastan i tex. en grönsaksbuljong!!

  • AnnaSv 10 augusti 2009

    vill man ha en "geggig" pastasallad, blanda i Pesto-Keso. (H)

  • Mistys 11 augusti 2009

    Blanda i en "klar dressing" typ italiensk salladsdressing om du vill ha en färdig variant eller på olja ,kryddor och vinäger om du vill göra själv.
    Blanda sen i en påse riven smakrik ost( pastan får gärna vara lite ljummen när du blandar det) Såååå gott, blir lite kladdigt liksom och inte så torrt(Y)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.