Tänkte göra pastasallad och efterlyser bra smaksättning på själva pastan. T ex olivolja med några örter antar jag borde fungera, tacksam för era bästa tips!
MatAnders10 augusti 2009
Jag brukar köra med italiensk salladskrydda den blir utmärkt. Lycka till.
Svesse6010 augusti 2009
Blanda franska örtkryddor (finns på burk, bland kryddorna) och olja, jättegott!
Lycka Till!
Eva
Lenkan10 augusti 2009
Jag brukar blanda med olivolja, en skvätt citronjuice, salt, svartpeppar och lite dragon
Receptglad10 augusti 2009
Jag brukar röra i några matskedar GRÖN eller RÖD pesto. Blir både smak och färg.
karhed10 augusti 2009
Tack för alla bra tips! Pestovarianterna har jag kört en hel del och gillar skarpt. Ska testa de andra förslagen snarast :)
osita10 augusti 2009
2 rågade matskedar Majonäs + 2 naturella yoghurtar + klippt GRÄSLÖK + salt + svart peppar . Friskt och gott.
Koka själva pastan i tex. en grönsaksbuljong!!
AnnaSv10 augusti 2009
vill man ha en "geggig" pastasallad, blanda i Pesto-Keso. (H)
Mistys11 augusti 2009
Blanda i en "klar dressing" typ italiensk salladsdressing om du vill ha en färdig variant eller på olja ,kryddor och vinäger om du vill göra själv.
Blanda sen i en påse riven smakrik ost( pastan får gärna vara lite ljummen när du blandar det) Såååå gott, blir lite kladdigt liksom och inte så torrt(Y)
Hej
Tänkte göra pastasallad och efterlyser bra smaksättning på själva pastan. T ex olivolja med några örter antar jag borde fungera, tacksam för era bästa tips!
Jag brukar köra med italiensk salladskrydda den blir utmärkt. Lycka till.
Blanda franska örtkryddor (finns på burk, bland kryddorna) och olja, jättegott!
Lycka Till!
Eva
Jag brukar blanda med olivolja, en skvätt citronjuice, salt, svartpeppar och lite dragon
Jag brukar röra i några matskedar GRÖN eller RÖD pesto. Blir både smak och färg.
Tack för alla bra tips! Pestovarianterna har jag kört en hel del och gillar skarpt. Ska testa de andra förslagen snarast :)
2 rågade matskedar Majonäs + 2 naturella yoghurtar + klippt GRÄSLÖK + salt + svart peppar . Friskt och gott.
Koka själva pastan i tex. en grönsaksbuljong!!
vill man ha en "geggig" pastasallad, blanda i Pesto-Keso. (H)
Blanda i en "klar dressing" typ italiensk salladsdressing om du vill ha en färdig variant eller på olja ,kryddor och vinäger om du vill göra själv.
Blanda sen i en påse riven smakrik ost( pastan får gärna vara lite ljummen när du blandar det) Såååå gott, blir lite kladdigt liksom och inte så torrt(Y)