hej på er, min mor snackar så mkt nå rom man skivade o stekte förr,vad kan hon mena ? hon minns ej namnet...
popik12 juli 2012
Det fanns förr torskrom på konservburk som man skivade och stekte, men jag vet inte om det finns längre.
dlina12 juli 2012
på netto finns torskrom som man skivar och steker
MatAnders12 juli 2012
Det är väldigt gott med all stekt fiskrom bara att ströbröds panera o steka i smör, lycka till.
Lisbettan12 juli 2012
Stekt torskrom är hur gott som helst med lite citron på och nypotatis.
Man kan också göra en god mousse på den. Finfördela rommen, ha i finhackad dill, citronpeppar, ordentligt med salt och så creme frache (stavning?) kanske lite curry om man gillar det. Gott på rågbröd.
lillawe12 juli 2012
Har sökt rommen på burk, men den verkar inte finnas längre, tex på Ica eller Forum!
Tråkigt!
:DD
Älskade det som barn...
svengelsk12 juli 2012
Här i England kan man köpa sillmjölke. Den är jättegod stekt och serverad på rostat bröd.
MatAnders13 juli 2012
Skrivet av svengelsk den 12 jul 2012
Här i England kan man köpa sillmjölke. Den är jättegod stekt och serverad på rostat bröd.
Håller helt med vi åt ofta strömmings mjölke men svårt att få tag på nu och sedan drar den tyvärr åt sig massa skit som inte är nyttigt :(
martina6313 juli 2012
Torskrom på burk, det gillade jag inte ej heller valbiff som kunde köpas i butikerna på 60-talet.
Färsk stekt rom, är däremot en delikatess också skitsvår att hitta om man inte fiskar själv dvs..
Erajscha13 juli 2012
Jag har sett fryst torskrom i de större matkedjorna..
kallebakom17 juli 2012
ok men vad kan hon mena? vad hette den ?
boz196517 juli 2012
Stekt torskrom är väldigt populärt i Danmark och en del av deras husmanskost.
mammamys17 juli 2012
Bornholms torskrom heter den finns på Netto underbart på grovt bröd med remoulade :DD
Lisbettan17 juli 2012
Netto skall få besök av mig de närmaste dagarna. Tack för tipset.
chrisq25 juli 2012
(Y)är bara så gott o netto har för det mesta
LottaBylund26 juli 2012
Förr kunde man köpa torskrom på burk som man skivade och stekte. Idag får man beställa färsk torskrom hos sin fiskhandlare.
Den ska först kokas och sedan stekas för att man ska uppnå samma resultat.
lillawe5 augusti 2012
:< Netto finns inte här Västerbotten!!! Måste köpa när jag åker neröver(Y)
UffeJohansson16 juli 2015
Skrivet av lillawe den 5 aug 2012
:< Netto finns inte här Västerbotten!!! Måste köpa när jag åker neröver(Y)
Ett tips om du har bekanta nära någon Nettobutik: Den torskrom som finns i deras butiker är helkonserv, och kan alltså skickas med exempelvis Posten, utan krav på kyl.
Jag äter den oftast som den är, och tycker det är en vansinnigt prisvärd vardagslyx. Senast jag handlade betalade jag 15:- för en burk med 200g.
408G8 augusti 2015
Skrivet av kallebakom den 12 jul 2012
hej på er, min mor snackar så mkt nå rom man skivade o stekte förr,vad kan hon mena ? hon minns ej namnet...
Torskrom. Mums
ullalis15 augusti 2015
Låter som torskrom på burk, finns fortfarande att köpa
hej på er, min mor snackar så mkt nå rom man skivade o stekte förr,vad kan hon mena ? hon minns ej namnet...
Det fanns förr torskrom på konservburk som man skivade och stekte, men jag vet inte om det finns längre.
på netto finns torskrom som man skivar och steker
Det är väldigt gott med all stekt fiskrom bara att ströbröds panera o steka i smör, lycka till.
Stekt torskrom är hur gott som helst med lite citron på och nypotatis.
Man kan också göra en god mousse på den. Finfördela rommen, ha i finhackad dill, citronpeppar, ordentligt med salt och så creme frache (stavning?) kanske lite curry om man gillar det. Gott på rågbröd.
Har sökt rommen på burk, men den verkar inte finnas längre, tex på Ica eller Forum!
Tråkigt!
:DD
Älskade det som barn...
Här i England kan man köpa sillmjölke. Den är jättegod stekt och serverad på rostat bröd.
Här i England kan man köpa sillmjölke. Den är jättegod stekt och serverad på rostat bröd.
Håller helt med vi åt ofta strömmings mjölke men svårt att få tag på nu och sedan drar den tyvärr åt sig massa skit som inte är nyttigt :(
Torskrom på burk, det gillade jag inte ej heller valbiff som kunde köpas i butikerna på 60-talet.
Färsk stekt rom, är däremot en delikatess också skitsvår att hitta om man inte fiskar själv dvs..
Jag har sett fryst torskrom i de större matkedjorna..
ok men vad kan hon mena? vad hette den ?
Stekt torskrom är väldigt populärt i Danmark och en del av deras husmanskost.
Bornholms torskrom heter den finns på Netto underbart på grovt bröd med remoulade :DD
Netto skall få besök av mig de närmaste dagarna. Tack för tipset.
(Y)är bara så gott o netto har för det mesta
Förr kunde man köpa torskrom på burk som man skivade och stekte. Idag får man beställa färsk torskrom hos sin fiskhandlare.
Den ska först kokas och sedan stekas för att man ska uppnå samma resultat.
:< Netto finns inte här Västerbotten!!! Måste köpa när jag åker neröver(Y)
:< Netto finns inte här Västerbotten!!! Måste köpa när jag åker neröver(Y)
Jag äter den oftast som den är, och tycker det är en vansinnigt prisvärd vardagslyx. Senast jag handlade betalade jag 15:- för en burk med 200g.
hej på er, min mor snackar så mkt nå rom man skivade o stekte förr,vad kan hon mena ? hon minns ej namnet...
Torskrom. Mums
Låter som torskrom på burk, finns fortfarande att köpa