Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

tandoorikrydda

  • SpicySpicy 22 februari 2011

    Har en påse tandoorikrydda från Santa Maria. Är det ok att äta den om man äter enligt GI? Det står att den innehåller druvsocker ( dock ej hur mycket), men det kan väl inte vara någon större mängd?

  • tomospj 12 maj 2011

    Skrivet av SpicySpicy den 22 feb 2011

    Har en påse tandoorikrydda från Santa Maria. Är det ok att äta den om man äter enligt GI? Det står att den innehåller druvsocker ( dock ej hur mycket), men det kan väl inte vara någon större mängd?


    Knappast - och per person blir det ännu mindre! Ät och njut!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.