Har en påse tandoorikrydda från Santa Maria. Är det ok att äta den om man äter enligt GI? Det står att den innehåller druvsocker ( dock ej hur mycket), men det kan väl inte vara någon större mängd?
tomospj12 maj 2011
Skrivet av SpicySpicy den 22 feb 2011
Har en påse tandoorikrydda från Santa Maria. Är det ok att äta den om man äter enligt GI? Det står att den innehåller druvsocker ( dock ej hur mycket), men det kan väl inte vara någon större mängd?
Knappast - och per person blir det ännu mindre! Ät och njut!
Har en påse tandoorikrydda från Santa Maria. Är det ok att äta den om man äter enligt GI? Det står att den innehåller druvsocker ( dock ej hur mycket), men det kan väl inte vara någon större mängd?
Har en påse tandoorikrydda från Santa Maria. Är det ok att äta den om man äter enligt GI? Det står att den innehåller druvsocker ( dock ej hur mycket), men det kan väl inte vara någon större mängd?
Knappast - och per person blir det ännu mindre! Ät och njut!