Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändsk wok

  • jullo 14 februari 2014

    Älskar thailänds biffwok. Men lyckas aldrig få till det i smakerna som den man köper i thai restaurangen. Har köpt bra soya och ostronsås från asiatisk livsmedelsaffär, men ändå lyckas jag inte. SNÄLLA hjälp mig - hur gör ni thai biffwok? Vad använder ni för kryddor, såser, grönsaker mm för att få "rätt" thai mat?

  • robzon 15 februari 2014

    Hejsan
    det thailänska köket brukar använda fisksås ..palmsocker..buljong tex kyckling osv..allt detta finns + en massa andra roliga ingredienser i dom asiatiska butikerna.. jag brukar handla ris i min lokala butik ...det roliga med det hela är att jag alltid brukar komma ut med mer än det jag skulle handla :).. fråga dom i butiken om råd annars kolla in den här
    hittade denna länk..den har en massa goda recept

    http://www.asian-recipe.com/thailand/thai-meat-dishes.html

    bara att välja vilket land du vill ha recept från ..
    kolla längre ner på denna sidan så hittar du lite mer roliga thairecept

    http://www.asian-recipe.com/thailand

    hoppas detta hjälper lite ..lycka till

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.