Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tips på mat efter Gastricbypass.

  • annelieberggren 12 februari 2012

    Hej, jag vill så gärna ha tips från er som gjort en gastricbypass vad ni kunde äta, och vad ni gjorde för mat. All mat går ju att äta, men kan då få problem.
    Vad man måste tänka på i vissa maträtter.

  • Cilla71a 12 februari 2012

    Det är jättesvårt att säga, det du tål tål kanske inte jag och vise versa. Du får helt enkelt prova dig fram.

    Lycka till :)

  • pihal 12 februari 2012

    Jag gjorde en gastric 2006 och jag tål nästan ingen mat alls längre utan att kräkas. Jag säger som cilla 71a du får pröva dig fram. Det enda jag aldrig kräks av är ostbågar och bullar tyvärr. Ibland tål jag inte ens lite fil. Det viktigaste att tänka på efter en operation är att tugga maten jätteväl, annars får man problem. Dom flesta är väldigt känsliga för fet och söt mat. Om du inte har gjort operationen än, så ta reda på så mycket du kan innan så att du är väl förberedd.

    Lycka till

  • annelieberggren 13 februari 2012

    Skrivet av pihal den 12 feb 2012

    Jag gjorde en gastric 2006 och jag tål nästan ingen mat alls längre utan att kräkas. Jag säger som cilla 71a du får pröva dig fram. Det enda jag aldrig kräks av är ostbågar och bullar tyvärr. Ibland tål jag inte ens lite fil. Det viktigaste att tänka på efter en operation är att tugga maten jätteväl, annars får man problem. Dom flesta är väldigt känsliga för fet och söt mat. Om du inte har gjort operationen än, så ta reda på så mycket du kan innan så att du är väl förberedd.

    Lycka till




    Tack för tipsen....

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.