Vi gjorde förmycket lamm i påsk, och har säkert en halv lammstek kvar, tillagad, fylld med typ hackade aprikoser och lite annat.
Funderar på att göra en sås med bla rödvin och grädde som skivor av steken får puttra i.
Har någon något annat förslag?
Receptet ska helst inte innehålla chili.
annapatrik23 april 2014
Jag tror det skulle bli gott att göra en variant av sjömansbiff, alltså skär steken i tunna skivor, varva med skivad potatis i gryta och gärna smör som fått smörstekas mjuk före.
Buljong och kanske lite grädde och låt puttra tills potatisen är klar.
Veranne24 april 2014
Kanske med en god svampsås eller -stuvning?
svengelsk25 april 2014
Lägg skivor på ugnsfast fat, strö över finhackad lök och smulad grönmögelost. Gratinera i tio minuter.
Vi gjorde förmycket lamm i påsk, och har säkert en halv lammstek kvar, tillagad, fylld med typ hackade aprikoser och lite annat.
Funderar på att göra en sås med bla rödvin och grädde som skivor av steken får puttra i.
Har någon något annat förslag?
Receptet ska helst inte innehålla chili.
Jag tror det skulle bli gott att göra en variant av sjömansbiff, alltså skär steken i tunna skivor, varva med skivad potatis i gryta och gärna smör som fått smörstekas mjuk före.
Buljong och kanske lite grädde och låt puttra tills potatisen är klar.
Kanske med en god svampsås eller -stuvning?
Lägg skivor på ugnsfast fat, strö över finhackad lök och smulad grönmögelost. Gratinera i tio minuter.
Shepards pie!