Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vad kan man göra för gott av en Abborre :)

  • Kricke 3 december 2010

    Hej, har fyra stycken abborrefiléer i frysen som jag tänkte laga nått gott av men vad {question}
    Det vanliga är väl att steka dom panerade och det är OK men
    vad för sås och vilka tillbehör gör denna rätt himmelsk(A). Massor av förslag önskas!

    Trevlig helg!
    Kricke

  • Cassiopeya 3 december 2010

    Åh smögensås brukar alltid min mamma gör till! Det är supergott:p och kokt potatis :)

  • MatAnders 3 december 2010

    Det här örtmoset är väldigt gott till fisk men abborre e såå gott som det är så den vill man inte förstöra med för mycket andra smaker tycker jag. Lite dillkokt potatis och en smörklick e bäst.

    http://www.matklubben.se/recept/potatismos_med_franska_oerter_90914.html

  • littlejohn 3 december 2010

    Abborre med stekta kantareller och citronsås är gott

  • Josses 3 december 2010

    Det här är inte helt fel
    Abborre i dillsås

  • Mistys 3 december 2010

    Skirat smör så klart! Såååå gott till stekt abborre {eat}

  • Cassiopeya 3 december 2010

    Skrivet av littlejohn den 3 dec 2010

    Abborre med stekta kantareller och citronsås är gott


    Hur gör du din citronsås? Den lät smarrig ;)

  • Mellanbellan 3 december 2010

    Detta är mina 2 förslag. Vill bara säga att Leig GW Perssons recept kan verka enkelt och det är det + jättegott med det brynta smöret.
    Abborre i krämigt sällskap
    Aborre, stekt med brynt smör

  • Kricke 5 december 2010

    Vaaaansiiiiiiiinnigt goda recept jag fått{clap}
    TACK så mycket!

  • bernit 5 december 2010

    Massor (Y)

    Kommer inte ihåg hur man lade ut länken till sina recept men här kommer två rubriker från mina recept (speciellt Pannstekt är en vinnare )

    Dill-bräserad abborre
    Pannstekt Abborre i grädde

  • 7201 5 december 2010

    Min sambo brukar göra Abborrstuvning (inte så tjock, mer som en tjockare sås)
    och servera kokt potatis till.
    Vet inte hur han gör men finns säkert ngt bra recept här på MK.

  • littlejohn 5 december 2010

    Skrivet av Cassiopeya den 3 dec 2010

    Skrivet av littlejohn den 3 dec 2010

    Abborre med stekta kantareller och citronsås är gott


    Hur gör du din citronsås? Den lät smarrig ;)


    Krämig citronsås:
    2 dl majonäs
    2 dl créme fraiche
    2½ msk citronpeppar
    1-2 msk honung
    rivet skal och saft av en medelstor citron¨
    några droppar hp-sås och worcestershiresås
    Rörihop och ät. :)

    Det här receptet har jag snott av någon men minns inte var. Den är god till all stekt fisk. Prova gärna och tyck till.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.