Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vad kan man göra med sillen (mer än inläggning)?

  • Fettso 27 juli 2014

    Jag funderar på om det finns några tillagningsmetoder för rå sill /strömming som INTE är inläggningar eller stekt, salt sill.
    Kan man pochera eller ugnssteka filéerna och äta som vilken fisk som helst eller finns det någon anledning till att jag inte hittar några recept?

  • Anderstam 27 juli 2014

    Strömming i form
    Mormors strömmingsrullader
    2 varianter på en gammal klassiker.

  • Gnurf 4 november 2014

    - Panera och smörsteka
    - Glödhalstra

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.