Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vad skulle du bjuda på? 2 Rätters

  • Thunnan 7 september 2012

    Ska ha sambons kompisar på middag och har ingen aning om vad jag ska bjuda på. Varmrätt och efterrätt. Vad skulle du bjuda på eller vilka är din bästa varm och efterrätt?

  • pihal 7 september 2012

    Eftersom jag tycker om mat som är både lättlagad och god så skulle jag nog välja något av detta.

    Tournedos pomodore med soltorkad tomat
    Inbakade kycklingrullar med varm senapsdressing
    Afrodites sensuella kryddpersikor
    Messmör och whiskyparfait

  • ms8 7 september 2012

    Nåt med fläskfile. En gryta kanske?Med hasselbackspotatis eller klyftpotatis. Efterrätt är svårare.Är inte min grej.Mera för förrätter.Men nån god paj med vaniljsås kanske.

  • Thunnan 26 september 2012

    Grytor är jätte gott men jag tycker det är lite svårt att bjuda på när man inte vet vad de andra gillar. Men fläskfile och kanske potatisgratäng funkar ju alltid men känns lite tråkigt.
    Den där kyckligen såg väldigt god ut.
    Jag tror att det blir panacotta till efterrätt iaf.
    Gärna fler recept på goda kött eller kyckling bjudrätter :)

  • _Kockfan_ 26 september 2012

    lätt.

    en bra biff med en übergod tomatsallad och rödvinsås. om det är män. dryck pilsner eller vatten
    alt. grillad lax med kokt kulpotatis och chili-hollandaise. om det är kvinnor och män. dryck vin eller vatten.

    dessert chokladmousse med ljumna hallon. kaffe givetvis.

    denna kombination gör att alla blir mätta , glada och fulla av glädje.

  • Thunnan 27 september 2012

    Låter kanon gott, har du recept på en bra rödvinsås?

  • _Kockfan_ 27 september 2012

    Skrivet av Thunnan den 27 sep 2012

    Låter kanon gott, har du recept på en bra rödvinsås?




    givetvis. här i detta recept så finns ett recept på en rödvinsdoja som är kanon


    Oxfilé med hasselbackspotatis och en rödvinssås med touch av choklad

  • justinethyme 27 september 2012

    Gör en lasagne på nötfärs , gör den lite kryddstark och låt den puttra länge, alternativet är kvällen innan..Alla älskar en väl tillagad lasagne med vin bröd och sallad till.

  • _Kockfan_ 28 september 2012

    berätta gärna vad det blev ...

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.