Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vet inte vad jag ska göra

  • Meela 9 november 2009

    jag och min Sambo har fått lite kött av hans bror, och någonting som vi fick som jag aldrig tillagat förut var "Högrev" Jag har ingen aning om vad man kan göra med detta. Skulle bli väldigt glad om jag fick lite tips på recept eller tips på hur man tillagar de? Kanske vad man kan ha för tillbehör också kanske.

    Skulle bli jätte glad om jag fick svar annars kommer de bara ligga i frysen och bli dåligt. XD

    Tack på förhand!

  • mattjejen 9 november 2009

    Hej!
    Skär högreven i grytbitar å gör en härlig höstgryta(Y), sök på grytor så hittar du säkert nåt gott recept. Sen kan man göra stek oxå men det har jag aldrig provat själv, men det finns säkert recept på det här oxå.

    Lycka till!

  • smeand 9 november 2009

    Högrev passar bra i långkok och grytor, som tex Kalops.

  • mooseella 9 november 2009

    Högrev är en toppenköttbit. Du kan göra: kalops, dillkött, pepparrotskött, sjömansbiff, gulasch, burgundisk köttgryta, mm. Alla dessa recept finns i Vår kokbok. Den kokboken är en klassiker och borde finnas i alla hem. Eller sök på receptnamnen här på MK. Lycka till

  • flumhum 9 november 2009

    porter gryta kan du göra med högrev..jätte gott :D

  • Meela 9 november 2009

    Åh tack så mycket för alla svar. Jag har Icas Kokbok tror jag den heter typ "rutiga kokboken" där finns jätte mycket, men jag såg aldrig att de nämnde högrev någonstans. Men vad bra man kan göra så mycket av den. trodde det var sånt där svårt kött. hehe(H)

  • kajsa36 9 november 2009

    ÅÅÅ lyllos.. :p ja som sagt högrev är bra kött som man kan göra mycket gott av...

    Lycka till...

  • Meela 9 november 2009

    hehe fick två st :D haha. Jag och min sambo bara, jaha vad ska jag göra med dessa då XD

  • boz1965 9 november 2009

    Söker man på recept här på MK får man 188 svar med nyckelordet "högrev". :)

  • Mistys 9 november 2009

    Jag har ett recept på en underbar biffstroganoff på min sida. Ska göras på högrev och går utmärkt att frysa efter tilllagning i lagom stora burkar. Högrev är ett segt kött men till alla maträtter som ska kokas länge typ grytor är det ett kanonkött.(Y)

  • anluk 9 november 2009

    Här har du två verkliga favoriter som jag ofta gör (dottern som blivit vegetarian säger att detta är det enda hon saknar i köttväg)



Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.