jag och min Sambo har fått lite kött av hans bror, och någonting som vi fick som jag aldrig tillagat förut var "Högrev" Jag har ingen aning om vad man kan göra med detta. Skulle bli väldigt glad om jag fick lite tips på recept eller tips på hur man tillagar de? Kanske vad man kan ha för tillbehör också kanske.
Skulle bli jätte glad om jag fick svar annars kommer de bara ligga i frysen och bli dåligt. XD
Tack på förhand!
mattjejen9 november 2009
Hej!
Skär högreven i grytbitar å gör en härlig höstgryta(Y), sök på grytor så hittar du säkert nåt gott recept. Sen kan man göra stek oxå men det har jag aldrig provat själv, men det finns säkert recept på det här oxå.
Lycka till!
smeand9 november 2009
Högrev passar bra i långkok och grytor, som tex Kalops.
mooseella9 november 2009
Högrev är en toppenköttbit. Du kan göra: kalops, dillkött, pepparrotskött, sjömansbiff, gulasch, burgundisk köttgryta, mm. Alla dessa recept finns i Vår kokbok. Den kokboken är en klassiker och borde finnas i alla hem. Eller sök på receptnamnen här på MK. Lycka till
flumhum9 november 2009
porter gryta kan du göra med högrev..jätte gott :D
Meela9 november 2009
Åh tack så mycket för alla svar. Jag har Icas Kokbok tror jag den heter typ "rutiga kokboken" där finns jätte mycket, men jag såg aldrig att de nämnde högrev någonstans. Men vad bra man kan göra så mycket av den. trodde det var sånt där svårt kött. hehe(H)
kajsa369 november 2009
ÅÅÅ lyllos.. :p ja som sagt högrev är bra kött som man kan göra mycket gott av...
Lycka till...
Meela9 november 2009
hehe fick två st :D haha. Jag och min sambo bara, jaha vad ska jag göra med dessa då XD
boz19659 november 2009
Söker man på recept här på MK får man 188 svar med nyckelordet "högrev". :)
Mistys9 november 2009
Jag har ett recept på en underbar biffstroganoff på min sida. Ska göras på högrev och går utmärkt att frysa efter tilllagning i lagom stora burkar. Högrev är ett segt kött men till alla maträtter som ska kokas länge typ grytor är det ett kanonkött.(Y)
anluk9 november 2009
Här har du två verkliga favoriter som jag ofta gör (dottern som blivit vegetarian säger att detta är det enda hon saknar i köttväg)
jag och min Sambo har fått lite kött av hans bror, och någonting som vi fick som jag aldrig tillagat förut var "Högrev" Jag har ingen aning om vad man kan göra med detta. Skulle bli väldigt glad om jag fick lite tips på recept eller tips på hur man tillagar de? Kanske vad man kan ha för tillbehör också kanske.
Skulle bli jätte glad om jag fick svar annars kommer de bara ligga i frysen och bli dåligt. XD
Tack på förhand!
Hej!
Skär högreven i grytbitar å gör en härlig höstgryta(Y), sök på grytor så hittar du säkert nåt gott recept. Sen kan man göra stek oxå men det har jag aldrig provat själv, men det finns säkert recept på det här oxå.
Lycka till!
Högrev passar bra i långkok och grytor, som tex Kalops.
Högrev är en toppenköttbit. Du kan göra: kalops, dillkött, pepparrotskött, sjömansbiff, gulasch, burgundisk köttgryta, mm. Alla dessa recept finns i Vår kokbok. Den kokboken är en klassiker och borde finnas i alla hem. Eller sök på receptnamnen här på MK. Lycka till
porter gryta kan du göra med högrev..jätte gott :D
Åh tack så mycket för alla svar. Jag har Icas Kokbok tror jag den heter typ "rutiga kokboken" där finns jätte mycket, men jag såg aldrig att de nämnde högrev någonstans. Men vad bra man kan göra så mycket av den. trodde det var sånt där svårt kött. hehe(H)
ÅÅÅ lyllos.. :p ja som sagt högrev är bra kött som man kan göra mycket gott av...
Lycka till...
hehe fick två st :D haha. Jag och min sambo bara, jaha vad ska jag göra med dessa då XD
Söker man på recept här på MK får man 188 svar med nyckelordet "högrev". :)
Jag har ett recept på en underbar biffstroganoff på min sida. Ska göras på högrev och går utmärkt att frysa efter tilllagning i lagom stora burkar. Högrev är ett segt kött men till alla maträtter som ska kokas länge typ grytor är det ett kanonkött.(Y)
Här har du två verkliga favoriter som jag ofta gör (dottern som blivit vegetarian säger att detta är det enda hon saknar i köttväg)