Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dessert att förbereda ...

  • sessa79 28 december 2010

    Hej.. skulle behöva tips om en god dessert till nyår som går att förbereda innan.. ska jobba o kommer hem sent...

    O INGEN PAJ .... sambon äter inte det... ;)

  • zorbaz 28 december 2010

    Vit chokladkräm med bär

    Här är mitt bästa förslag, går snabbt att göra och går lätt att göra krämen ett par dagar innan och förvara i kylen. Funkar kanonbra med upptinade frysta bär.

  • The_mama97mia 28 december 2010

    Tiramisu... Finns många varianter på det här. Blir toppen om det får stå till sig över natt ju...

  • chrisq 28 december 2010

    :DDen gino kan stå färdig bara att grädda när den ska ätas några minuter

  • netaave 28 december 2010

    Pannacotta ska ju göras innan eller gör en egen glassbomb

  • Mistys 28 december 2010

    Toblerone parfait. kan göras idag, frysas och plockas fram på nyår. Jag hackar alltid lite toblerone och har i också oavsett vad receptet säger. Tycker det är gott med lite tuggmotstånd. Hallonspegel och silverkulor ovanpå gör det hela komplett. Finns flera bra recept här på MK!

  • Lenkan 28 december 2010

    En American cheesecake är aldrig fel, frusen alltså

  • mia73031 28 december 2010

    Hej
    jag har precis förberett efterätten till nyår och det blir Blåbärsglass med kardemummaströssel och whisky.
    Jag såg att receptet redan finns här på sidan så sök efter det. Glassen är supergod!
    Lycka till!

  • JennyV 29 december 2010

    Lakritssemifreddo med lakritsgranité
    Detta är lyxigt och måste förberedas!

  • Bumbis 29 december 2010

    För några veckor sedan gjorde jag en halloncheesecake som var hur god som helst. när den är färdig ska den förvaras i kylen. Vet inte om din gubbe tycker att det är paj men det är det ju inte. Receptet hittade när jag googlade på "halloncheesecake" och valde det som DN hade.

  • The_mama97mia 29 december 2010

    Förlåt att jag hakar på den här tråden lite, men vet ni jag fick ju hur mycket After Eight som helst inför julen här - har ni goda tips på hur ni använder det till desserter?
    Har testat kladdkaka, är sugen på att göra ngn glassvariant.
    Mousse på After8?

  • sessa79 29 december 2010

    åh låter intressant mama97mia... har ju oxå massa after eight ;)

  • sessa79 29 december 2010

    Vad snälla alla är o kommer med tips ... ni är underbara... o även era tips ;) .. blir svårt o välja ..

  • bigganv 29 december 2010

    Jag har precis gjort en pannacotta till nyår, ska bara garnera den med jordgubbar och passionsfrukt på själva nyårsafton.

    Har man mycket After-Eight är den här tårtan kanske något??
    After Eight tårta

  • johanniee 30 december 2010

    Till er som pratade om After Eight!
    Testa Icas recept "Mintchokladtårta med after eight". Den är så extremt god!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.