Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hjälp med förrätt?

  • 24 november 1999

    Är det någon som har bra tips på festliga förrätter att bjuda på milleniumkvällen? /Är tacksam för svar

  • 25 november 1999

    En riktigt lyxig förrätt är ank- eller gåslever med små rostade brödtrianglar och tärnad gelé. Man behöver bara en liten skiva av själva gåslevern. Sen kan man dekorera med frisésallad och droppa lite balsamvinäger över. Servera gärna ett glas Sauternes till. Det är egentligen ett dessertvin, men supergott att balansera till den feta gåslevern.

  • 25 november 1999

    Jag tycker det är gott att börja en måltid med soppa. En festlig och klassisk variant är Crème Ninon. En fransk ärtsoppa med mousserande vin i. Det passar ju bra som inledning på en nyårsmeny om man kanske vill dricka champagne rakt igenom hela middagen. Jag har lagt in receptet i Kokboken, så sök reda på det där. Lycka till!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.