Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julbord för 80 pers

  • britt-marie1604 28 oktober 2009

    Har lovat laga julbord för 80 pers. Har fixat detta tidigare men då bara till familjen som ibland har varit upp till 20 pers. Nu blir jag lite fundersam. Är det någon som har erfarenhet av hur myckat man beräknar per person?
    Tex. "Janssons frestelse", hur stora/många formar?
    Skinka, räcker en 8 kilos? Köttbullar 5-6 / pers?
    Gravad lax tänkte jag grava själv, hur stor lax bör jag köpa?
    Potatis, 2-3 / pers.?? Sillsallad / person??
    Sill, hur många hela sillar skall jag lägga in??
    Många frågor, det finns säkert fler som jag inte tänkt på ännu.
    Tacksam för svar.

  • hansdotter 28 oktober 2009

    Ska du laga all mat själv? Till 80 personer? Låter som om det är läge för en cateringfirma? Kanske alla kan dela på kostnaden?

  • britt-marie1604 28 oktober 2009

    Jo jag kommer att laga det mesta själv.
    Jag blir ju som en "cateringfirma"!

  • The_mama97mia 28 oktober 2009

    Vad har du för kostnads-aspekter??????????

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.