Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Jag brukar göra någon ny och den enda som återkommer som barnen vill ha är Vit sill kallas den. 1 Abbas fem minuters sill 2 dl cremefraiche 1 dl majonäs ca 1 dl dill 1 vitlöksklyfta 1 rödlök 0,5 dl purjolök salt, peppar. tips emottages tacksamt.
Glasmästarsill enligt Mannerström
Tackar, tackar... Har bara gjort inläggningar med 5 minuterssill tidigare {shock} (H)
Då vill jag också - för variationens skull :) - tipsa om att det är gott att utgå från matjessill och blanda med någon krämig sås. T ex gräddfil + majonäs + dill + finhackad lök + en aning skånsk eller annan grov söt senap + finkornig rom.
Bestämt mig (H) Det blir att prova på Västerbottensill som LillaJa här på receptklubben har laddat upp.
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Jag brukar göra någon ny och den enda som återkommer som barnen vill ha är Vit sill kallas den.
1 Abbas fem minuters sill
2 dl cremefraiche
1 dl majonäs
ca 1 dl dill
1 vitlöksklyfta
1 rödlök
0,5 dl purjolök
salt, peppar.
tips emottages tacksamt.
Glasmästarsill enligt Mannerström
Tackar, tackar...
Har bara gjort inläggningar med 5 minuterssill tidigare {shock} (H)
Då vill jag också - för variationens skull :) - tipsa om att det är gott att utgå från matjessill och blanda med någon krämig sås.
T ex gräddfil + majonäs + dill + finhackad lök + en aning skånsk eller annan grov söt senap + finkornig rom.
Bestämt mig (H)
Det blir att prova på Västerbottensill som LillaJa här på receptklubben har laddat upp.