Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hur äter du helst din julskinka?

  • Cassiopeya 23 november 2010

    Ja precis! Hur äter du helst din julskinka? (Kikade runt men hittade ingen nyare tråd om detta ämne, hoppas det stämmer{dont-know})

    Godast är den på hembakt sirapsbröd med ett tunt lager senap tycker jag :DD

    Sen är den också väldigt god nygriljerad, den första smakbiten liksom ;)

    Har också skurit i bitar och haft på pizza, gott :p

    Och i pastasås.

    :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD

  • amoz 23 november 2010

    Jag vill gärna ha den på ett gott vörtbröd och med ett tunt lager god senap på:p

  • farmoringer 23 november 2010

    Första smaken ska vara ljummen skinka på knäckebröd, skånsk senap..Mmmmmmm

  • MissLo 23 november 2010

    Den första skinkskivan äter jag sent på kvällen före julafton, nygriljerad ljummen med senap på ett vörtbröd {eat}

  • Marre73 23 november 2010

    Äter den helst på en hårdmacka.Leksands brungräddat tex.

  • soccermum 24 november 2010

    Håller med amoz och ML-Julskinka på vörtbröd (gärna hembakat) och senap! Exakt en månad kvar till julafton idag *längtar*

  • DoctorWho 24 november 2010

    Med lite senap på hembakade grahamstekakor med ett glas julmust. Eller som pappa; en tjock skiva med senap direkt i handen.

  • Tvillingmamman1974 24 november 2010

    Brukar ha lite julmys kvällen före jag med med en god skink macka med senap på och en liten skål med risgrynsgröt. Jummy =)

  • anluk 24 november 2010

    Det allra bästa är ju den första biten när skinkan är ljummen, på en bit gott bröd (gärna hembakt) och så en senap som min bror köper av kocken på sitt jobb. Helt klart bäst!

    Sedan tycker jag ju väldigt mycket om julskinka, potatismos och rödkål. Även min mellandagsmacka är supergod:

  • idea_ 24 november 2010

    Wasas rustikknäcke, lite bordsmargarin (sort efter vad som finns i kylskåpet) griljerad julskinka och ett inte allt för snålt lager med senap utbrett över skinkskivorna, dryck varierar. Mmmm vad jag längtar...

  • djingis 24 november 2010

    Julskinka är det bästa på hela julbordet.
    Sedan när den är klar så ligger det en gammal kniv med mycket tunt blad bredvid den i kulen.
    Jag o hunden gör många rundor till kylen under julen. Inte en flisa går till spillo ;O)

  • 123Linnea 24 november 2010

    Nygriljerad med en skiva vörtbröd doppat i spadet - dopp i grytan helt enkelt! Mmmmm... kurr, kurr...

  • Erajscha 24 november 2010

    Till kokt potatis och med hemgjort rödkål.. mums!

  • Lenkan 24 november 2010

    Jag älskar en tjock skiva rakt i handen att "knapra" på.
    Annars är det på Skogaholmslimpa med extrasaltat smör och söt/stark senap

  • 4carina 24 november 2010

    Det ska vara tunna skivor skinka på hårt tunbröd med Jonnys senap även om hemlagad senap även går bra. Sedan måste det självklart vara lock på med ytterligare en hårdbrödsskiva.
    Mumsfillibabba =D

  • Thunnan 24 november 2010

    Julskinkan är godast i tunna skivor med äppelmos =)

  • mattant41 24 november 2010

    Första julskinkan ska vara ljummen på vörtlimpa eller julknäcke med senap, slotts orginal, och julmust till, serverad kvällen innan julafton, helst när barnen gått och lagt sig så det är lugnt.

  • chrisq 24 november 2010

    (Y)gillar den mest nygrilljerad o ljummen på knäcke o med senap sen behöver jag inte den mer för mig betyder sillbordet mest :DD

  • neta5 24 november 2010

    Vill äta den med senap på och min mammas goda sillsallad till som jag bär med mig som en tradition

  • bakakaka 24 november 2010

    Jag vill ha en tjock skiva julskinka på kavring med mycket hemmagjord stark senap {silly}

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.