Blir Focaicca torrt om man inte serverar det samma dag?
frejamichaela4 mars 2011
Tänkte bjuda på Italiensk buffé till vårt bröllop.
Till det så tänkte jag baka Focaicca i långpanna att servera till alla godsakerna.
Har aldrig bakat detta bröd förr men överallt så läser jag att det blir absolut godast att servera det nybakat.
Har varken tid eller lust att göra det på min stora dag och undrar om det blir torrt om jag bakar det dagen innan och värmer upp det i ugnen strax innan servering?
Eller hur skulle ni experter göra?
chrisq4 mars 2011
:DDdet går bra att baka dan innan plasta in väl o sen värm upp i ugn lycka till med framförallt bröllopet(L)
Tänkte bjuda på Italiensk buffé till vårt bröllop.
Till det så tänkte jag baka Focaicca i långpanna att servera till alla godsakerna.
Har aldrig bakat detta bröd förr men överallt så läser jag att det blir absolut godast att servera det nybakat.
Har varken tid eller lust att göra det på min stora dag och undrar om det blir torrt om jag bakar det dagen innan och värmer upp det i ugnen strax innan servering?
Eller hur skulle ni experter göra?
:DDdet går bra att baka dan innan plasta in väl o sen värm upp i ugn lycka till med framförallt bröllopet(L)