Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frallor

  • jeanettefredrik 17 juli 2012

    Skulle vilja ha bra recept på frallor/thekakor som man kan frysa

  • margaretan 28 juli 2012

    Min erfarenhet är att frallor med kesella alt kvarg alltid är godare när du tinar up dem. Behöver inte vara så mycket räcker med en ask till dubbel sats.

  • Amika 28 juli 2012

    Personligen tycker jag de här är de godste tekakorna. De går utmärkt att frysa. Var lite försiktig med mjölet bara, annars blir de lätt stabbiga. :)

    Sen tycker jag att de godaste frallorna är de man gör på helt vanlig vetedeg, den som står på baksidan av mjölpaketet. Men istället för att göra bullar av degen, bakar man ut den och tar ut rundlar med glas. Jäs en gång till, pensla med ägg och strö över vallmofrön. Grädda tills de fått fin färg.

    Tekakor från Frövi

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.