Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nyhet SURDEG från Kronjäst

  • Jilliii 27 februari 2012

    Hittade nyheter på ICA Maxi här i Karlstad, levande surdeg på burk och torkad surdeg på påse. Vete och rågmjöls varianter.

    Någon som har provat dessa?

    Är lite feg :)

  • alindalinda 27 februari 2012

    JA! jag testade den på burk i helgen. råg!
    blandade i brödkryddor, rostade solroskärnor och havssalt i degen.
    helt okej!

  • aattaa 27 februari 2012

    finns även glutenfri surdegspulver .
    (Y)

  • Tesslatess 28 februari 2012

    Är det lättare att få till ett bra bröd med surdegsgrund än med vanlig jäst om man bakar glutenfritt?

  • asasto 28 februari 2012

    Lite väl dyr tycker ju jag den färska surdegen är, en väldigt liten burk för nästan 20kr en surdeg består ju i stort sett bara av vatten + mjöl. Fast det är ju klart man kan ju köpa en surdeg och mata den med mjöl och vatten så har man ju på bara något dygn en bra mycket större surdeg.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.