Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Diabetes och Gluten!

  • KatarinaEngberg 18 juli 2008

    Är det någon som har recept som passar både diabetiker och glutenintolleranta?
    Jag är nämligen både och, nu har jag slut fantasi snart...
    Alla svar är välkomna!
    /Kattis

  • bodil066 18 juli 2008

    Om du gör pajer kan du använda riven potatis istället för vanligt pajskal.

  • Mamelle 18 juli 2008

    Är det något särskilt du vill ha recept på? ska det vara lunch eller middag? eller allt möjligt?

  • KatarinaEngberg 18 juli 2008

    frukost, lunch, middagar, efterrätter...allt ni kan komma på:)

  • Mamelle 18 juli 2008

    Börjar om eftersom jag inte fick med hela svaret. Undrade vad för recept du vill ha. För som glutenintolerant kan du laga mat efter "vanliga recept" innehåller rätten vetemjöl så byt detta mot glutenfritt alternativ. Det är stort sett bara när man bakar glutenfria kakor, vete- och matbröd som man måste använda special mjöl. Det finns flera rätter som innehåller couscous och detta byter man till vit quinoa. Vid tilllagning av pastarätter använd glutenfri pasta.
    Som diabetiker kan man äta i stort det mesta. För här handlar det om hur mycket man äter och hur ofta man äter det.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.