Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Hej, jag var inne i en chokladaffär och råkade impulsköpa några hg kakaobönor. Men vet inte riktigt vad jag kan göra med dem. Någon som har bra tips? De bör ju först skalas, men sedan? Krossa dem? riva dem? mala dem? mixa dem? Kan man använda dem hela i någon rätt?
Visste inte att man som privatperson kunde köpa hela kakaobönor. (Y) De är ju ganska besvärliga att bereda vad jag har förstått...
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Hej, jag var inne i en chokladaffär och råkade impulsköpa några hg kakaobönor. Men vet inte riktigt vad jag kan göra med dem. Någon som har bra tips?
De bör ju först skalas, men sedan? Krossa dem? riva dem? mala dem? mixa dem?
Kan man använda dem hela i någon rätt?
Visste inte att man som privatperson kunde köpa hela kakaobönor. (Y)
De är ju ganska besvärliga att bereda vad jag har förstått...