Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

kycklingspett

  • susannelotus 9 juni 2008

    tänkte bjuda på buffé och skulle vilja ha tips på kycklingspett som ska severas kalla. vill inte ha en massa "konstiga" ingridienser eftersom det är en hel del barn som kommer. ev tänkte jag bara krydda dom. vilka kryddor i så fall?:)

  • marwis 9 juni 2008

    Jag brukar blanda sweet chilisås, soya och ev en riven vitlöksklyfta och pensla på, .Sedan strör jag lite rostade sesamfrön över innan jag sätter in spetten i ugnen. Det brukar uppskattas av både stora och små.

  • enAnnan 9 juni 2008

    Jag blandar matlagningsyoghurt med timjan och curry och slänger ner kycklingen delad tre ggr på längden, låter ligga ett par timmar.
    Grillar, steker eller kör på plåt i ugnen.

    Jättegott, varmt som kallt.
    Och definitivt barnvänligt. De flesta barn tycker om timjan och curry, mina älskar det och har alltid gjort.
    Man kan givetvis oxå blanda i vitlök..

    Yoghurtmarinerad kyckling

  • The_mama97mia 9 juni 2008

    Jag rekommenderar kryddning som jag kör på klubbor - se mina recept med färdig kryddblandn från LIdl.

  • festmaten 9 juni 2008

    Ett gott tips:
    Dela kycklingfilèn i fyra bitar. Vänd i kryddor och riven parmesan. Stek och trä upp på grillpinne. Är god att äta kall.

  • ros 9 juni 2008

    :)Mitt tips är
    Smarriga kycklingspett
    Kycklingspetten kan ätas både varma och kalla.
    Krydda efter behag.
    Lycka till med buffén(Y)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.