Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lakritsbiskvier

  • anault-4 26 januari 2010

    Hej!

    Undrar om det är någon av er där ute som testat att göra lakritsbiskvier. Gjorde citronbiskvier häromdagen och de blev fantastiskt goda! Tänkte att de kunde bli ännu godare av med ett lakritstäcke på.

    Tips och idéer någon?

  • anault-4 26 januari 2010

    i

  • petrapack 30 januari 2010

    Jag skulle göra precis tvärtom. Lakrits i smörkrämen, till exempel krossad Lakrisal eller salmiakpulver. Sen skulle jag doppa dem i vit choklad smaksatt med citron. Har inte testat detta men jag tror att det skulle bli gott.:)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.