Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marokko

  • Kiz 18 juli 2010

    Er på jakt etter oppskrifter fra Marokko.. Spesielt fra Fez.. Hvis noen kunne hjelpe meg med dette vil jeg være evig takknemlig :)

  • mrboy 28 juli 2010

    Tajin och cous-cous är väl de mest typiska rätterna i marockanskt kök
    http://en.wikipedia.org/wiki/Tajine

    En av de viktigaste sakerna man bör tänka på med cous-cous är att den inte blir torr, det behövs nästan alltid mer vätska i recept man hittar, sen så bör man byta ut allt vatten i cous-cousrecept till en god hönsbuljong eller grönsaksbuljong. Personligen brukar jag laga cous-cous från höften så vad gäller tillbehör och saker man blandar i får man gå lite på känn. Spiskummin och svart kummin är bra kryddor, oliver, tomater, sultanrussin och kött är bra att ha med.

    Sen är te en essensiell del:
    Mintte/myntate

    mvh
    mrboy

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.