Lagade 2 gäss igår och sparade levern från bägge. Vad kan jag nu göra av detta, kan jag göra nåt alls?
Sparade den just för att man nånstans har hört att gåslever är en delikatess!
Tacksam för tips om vad jag kan göra med detta ikväll!
Hälsningar
asamariah
familjenlundin22 januari 2012
Här kanske du hittar något:
http://www.hittarecept.se/receptkort/g%C3%A5slever
:)
Marina
svengelsk22 januari 2012
Jag har en gåslever i frysen sen i julas. Den skall jag göra pastej på. Steka den med lite lök, vitlök och champinjoner i rätt mycket fett, vispa ur pannan med lite congac och mixa.
Hej,
Lagade 2 gäss igår och sparade levern från bägge. Vad kan jag nu göra av detta, kan jag göra nåt alls?
Sparade den just för att man nånstans har hört att gåslever är en delikatess!
Tacksam för tips om vad jag kan göra med detta ikväll!
Hälsningar
asamariah
Här kanske du hittar något:
http://www.hittarecept.se/receptkort/g%C3%A5slever
:)
Marina
Jag har en gåslever i frysen sen i julas. Den skall jag göra pastej på. Steka den med lite lök, vitlök och champinjoner i rätt mycket fett, vispa ur pannan med lite congac och mixa.