Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vad gör jag av min färska gåslever??

  • asamariah 22 januari 2012

    Hej,

    Lagade 2 gäss igår och sparade levern från bägge. Vad kan jag nu göra av detta, kan jag göra nåt alls?

    Sparade den just för att man nånstans har hört att gåslever är en delikatess!

    Tacksam för tips om vad jag kan göra med detta ikväll!

    Hälsningar

    asamariah

  • familjenlundin 22 januari 2012

    Här kanske du hittar något:
    http://www.hittarecept.se/receptkort/g%C3%A5slever

    :)

    Marina

  • svengelsk 22 januari 2012

    Jag har en gåslever i frysen sen i julas. Den skall jag göra pastej på. Steka den med lite lök, vitlök och champinjoner i rätt mycket fett, vispa ur pannan med lite congac och mixa.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.