Är ledig i helgen och sitter och funderar på lite nya maträtter...nu då man har tid.
Vad hittar ni på för gott i helgen? {question}
Gutis17 oktober 2013
Vi börjar i morgonkväll med marinerad baconkyckling. Längre har jag inte tänkt o planerat något. Marinerad baconkyckling
anjakari17 oktober 2013
hur länge kan man spara torkade trattisar?
annapatrik17 oktober 2013
Vet ej hur länge man kan spara torkade trattisar, jag har haft så länge som 4 år och de var helt ok. Ett tips är att använda stavmixer och förvandla torkade trattisar till pulver, en tesked i såsen ger mycket smak.
http://yrhattans.wordpress.com/
mimidolls17 oktober 2013
Hittade ett recept här på sajten som heter "Absolut bästa fläskfilen" som jag tänker testa. ?
Fredag: Tacos med tillbehör.
Lördag: Kent´s goda torsklåda med pressad potatis och kokt grön sparris.
Söndag: Ugnskassler i gräddsås och en sallad. (Y)
Lenkan18 oktober 2013
Ikväll blir det blodigt stekt oxbiff med bakpotatis och vispat vitlökssmör.
Är ledig i helgen och sitter och funderar på lite nya maträtter...nu då man har tid.
Vad hittar ni på för gott i helgen? {question}
Vi börjar i morgonkväll med marinerad baconkyckling. Längre har jag inte tänkt o planerat något.
Marinerad baconkyckling
hur länge kan man spara torkade trattisar?
Vet ej hur länge man kan spara torkade trattisar, jag har haft så länge som 4 år och de var helt ok. Ett tips är att använda stavmixer och förvandla torkade trattisar till pulver, en tesked i såsen ger mycket smak.
http://yrhattans.wordpress.com/
Hittade ett recept här på sajten som heter "Absolut bästa fläskfilen" som jag tänker testa. ?
Blir hemmalagad kinamat i helgen, godare än köpt!
Fläskfilé med sötsurt sås
Fläskfilé med chili (stark)
Serverar jasminris till (L)
Fredag: Tacos med tillbehör.
Lördag: Kent´s goda torsklåda med pressad potatis och kokt grön sparris.
Söndag: Ugnskassler i gräddsås och en sallad. (Y)
Ikväll blir det blodigt stekt oxbiff med bakpotatis och vispat vitlökssmör.
Imorgon blir det min citronkyckling Citronkyckling på potatisbädd
På söndag blir det nötstek med ugnsrostad potatis, rödbetor, kålrot och morötter och till det kantarellsås