Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vad ska ni äta för smaskigt i helgen?

  • mimidolls 17 oktober 2013

    Är ledig i helgen och sitter och funderar på lite nya maträtter...nu då man har tid.
    Vad hittar ni på för gott i helgen? {question}

  • Gutis 17 oktober 2013

    Vi börjar i morgonkväll med marinerad baconkyckling. Längre har jag inte tänkt o planerat något.
    Marinerad baconkyckling

  • anjakari 17 oktober 2013

    hur länge kan man spara torkade trattisar?

  • annapatrik 17 oktober 2013

    Vet ej hur länge man kan spara torkade trattisar, jag har haft så länge som 4 år och de var helt ok. Ett tips är att använda stavmixer och förvandla torkade trattisar till pulver, en tesked i såsen ger mycket smak.

    http://yrhattans.wordpress.com/

  • mimidolls 17 oktober 2013

    Hittade ett recept här på sajten som heter "Absolut bästa fläskfilen" som jag tänker testa. ?

  • Cassiopeya 17 oktober 2013

    Blir hemmalagad kinamat i helgen, godare än köpt!

    Fläskfilé med sötsurt sås

    Fläskfilé med chili (stark)

    Serverar jasminris till (L)

  • bitten56 18 oktober 2013

    Fredag: Tacos med tillbehör.
    Lördag: Kent´s goda torsklåda med pressad potatis och kokt grön sparris.
    Söndag: Ugnskassler i gräddsås och en sallad. (Y)

  • Lenkan 18 oktober 2013

    Ikväll blir det blodigt stekt oxbiff med bakpotatis och vispat vitlökssmör.

    Imorgon blir det min citronkyckling Citronkyckling på potatisbädd

    På söndag blir det nötstek med ugnsrostad potatis, rödbetor, kålrot och morötter och till det kantarellsås

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.