Jag ska försöka baka vörtbröd för första gången. Vad har ni för knep att få det riktigt saftigt och gott? Önskar ett bra recept som jag inte kan misslyckas med, gärna med russin i.
C_Ice6 december 2009
Använd hela pomeransskal! Brödet blir extra gott om du använder hela pomeransskal.
Koka pomeransskalen mjuka i lite vatten ca 10 min. Skär bort det vita på skalet och hacka resten. Tillsätt pomeranshacket med övriga kryddor. Uteslut då de malda pomeransskalen helt.
Jag ska försöka baka vörtbröd för första gången. Vad har ni för knep att få det riktigt saftigt och gott? Önskar ett bra recept som jag inte kan misslyckas med, gärna med russin i.
Använd hela pomeransskal! Brödet blir extra gott om du använder hela pomeransskal.
Koka pomeransskalen mjuka i lite vatten ca 10 min. Skär bort det vita på skalet och hacka resten. Tillsätt pomeranshacket med övriga kryddor. Uteslut då de malda pomeransskalen helt.