Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vörtbröd

  • KittySaga 6 december 2009

    Jag ska försöka baka vörtbröd för första gången. Vad har ni för knep att få det riktigt saftigt och gott? Önskar ett bra recept som jag inte kan misslyckas med, gärna med russin i.

  • C_Ice 6 december 2009

    Använd hela pomeransskal! Brödet blir extra gott om du använder hela pomeransskal.
    Koka pomeransskalen mjuka i lite vatten ca 10 min. Skär bort det vita på skalet och hacka resten. Tillsätt pomeranshacket med övriga kryddor. Uteslut då de malda pomeransskalen helt.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.