Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Barn eller surdeg?

  • boz1965 12 juni 2011

    Ganska kul krönika:

    http://www.alltomstockholm.se/start/1/article2436986.aos

    :D

  • sikaal 12 juni 2011

    Håller med!
    Lite av :Har man inga problem, så skaffar man sig! ;-D

  • irrevirre 12 juni 2011

    Mm mm .... Men man behöver ju inte starta surdegen precis när man skall iväg. När den är klar, på några dagar, behövs ingen passning ... hmmmm :-D

  • redd 13 juni 2011

    Har man för mycket pengar så har man, annars är det ju bara att torka en tun bit. För övrigt bra om man skulle få mögel i burken också.
    Sedan är det bara att slänga den i en burk med vatten och lite mjöl och mata på när det börjar hända saker.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.