Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Går det att göra egna anteckningar i ett recept?

  • ros 26 maj 2008

    :)Hej på er!
    När jag har prövat ett av alla goda recept här på matklubben, så kanske jag byter ut kryddor och lägger till. Går det att göra egna anteckningar på det använda receptet?
    Det är samma sak med alla goda tips på dressingar, olika kryddblandningar mm som kommer in under matprat.
    Finns det möjlighet att kunna spara det i Min kokbok?
    Väntar på svar!
    Vitsen är att jag vill ha alla recept på ett ställe i Min kokbok.
    Ha en trevlig fortsättning på dagen(Y)

  • sajoh69 26 maj 2008

    Jag håller med dig om att det skulle vara jättebra att kunna lägga in anteckningar på recepten (Y)
    Men då skulle jag vilja att de bara blir synliga för mig själv :)

    Jag har skrivit detta i en annan tråd också ... som heter Förbättringsförslag.

  • zudette 26 maj 2008

    Efterlyser detta också... och för mig spelar det ingen roll om det är synligt eller inte men det skulle vara super om det gick och det borde vara lätt att fixa, tycker jag!

    Jag skulle också vilja kunna spara favorittrådar där det är en himla massa bra tips och små recept på t ex dressingar, såser, snabbrätter och gud vet allt, som skulle vara kul att spara på nåt sätt.....

  • evaldo 26 maj 2008

    Jag skulle nog anteckna i rutan komentarer om jag vill tillägga eller ändrar något. jag vill inte ändra i själva receptet det anser jag inte rätt mot den som har skrivit det.

  • Lindanemon 26 maj 2008

    Problemet när man skriver in det som en kommentar, är att kommentarerna inte syns i de sparade recepten i den egna kokboken... Annars är det en bra idé, tycker jag, men då måste man ju kunna se kommentarerna också i kokboken.

  • zudette 26 maj 2008

    Skrivet av evaldo den 26 maj 2008

    Jag skulle nog anteckna i rutan komentarer om jag vill tillägga eller ändrar något. jag vill inte ändra i själva receptet det anser jag inte rätt mot den som har skrivit det.


    Men det behöver ju inte alltid, eller inte alls, handla om att man ändrar i recept. Det kan ju vara att man för egen del skriver upp om man vill minnas vilken form man använde, mått om man tredubblar recept, vilka grader man hade på ugnen om man har nån specialugn eller nåt annat till synes trivialt men som man av nån anledning vill spara för egen del... Det tillför ju inte någon annan nåt och bör då kunna skrivas i sin egna kokbok, tycker jag.... synlig eller osynligt där kan man ju diskutera!

    Sen beror väl det här om att ändra i recept på om man är en "jazzare" eller "receptslav" som nån annan tråd handlade om rätt nyligt! Jag skulle personligen inte ta illa vid mig om nån ändrade i min recept utan bara vara glad att jag lyckats inspirera någon att använda det hur än de gjort!

  • Gnagett 26 maj 2008

    Detta att kunna göra en anteckning till ett recept har jag efterfrågat länge. Jag kluddar alltid på mina pappersrecept, små ändringar och dylikt. Det är ju inte att ändra i själva receptet utan mer som komihåg till mig själv.
    Jag har hittat recept här på klubben som har varit lika mitt förutom någon liten sak - då kunde jag ju spara det redan inskrivna och göra tillägget med min lilla ändring. Så slipper det bli så många snarlika recept.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.