Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hushållsmaskin (assistent)

  • morotsmonstret 3 mars 2008

    Min gamle vän, en assistent Bosch,som är 15 år gammal håller på och drar sin sista suck. Hade laddat en rejäl bröddeg i helgen och så startar den inte. En ny motor kostar 1500 kr. Har sneglat på en Bosch MUM 82RI. Är det någon av er därute som har en sådan eller som har tips på en riktigt bra kompis i köket som inte viker sig i första taget????

  • Lotten_J 3 mars 2008

    Jag har ju också en gammal antik Bosch som är....hör och häpna....25 år och håller än!!! Jag kommer nog att köpa en köksmaskin som INTE har degkroken under degen nästa gång. Mamma har en variant där den är ovanför bunken och inte i bunken vilket jag tycker är opraktiskt. Sen så har jag inte kikat närmare på några specifika märken än så länge

  • morotsmonstret 3 mars 2008

    Just det, degkroken ovanför bunken är vad jag tänkt mig denna gången. Har nog haft tur med min, vad jag hört är det vanligt att den andra modellen läcker degvätska.

  • Lotten_J 3 mars 2008

    Skrivet av morotsmonstret den 3 mar 2008

    Just det, degkroken ovanför bunken är vad jag tänkt mig denna gången. Har nog haft tur med min, vad jag hört är det vanligt att den andra modellen läcker degvätska.


    Min började läcka lite degvätska men då bytte jag bara ut en gummipackning där i mitten och vips var den som ny igen. Vad jag vet så har Electrolux sin degkrok ovanför bunken men jag kan då inte säga annat än att min Boch har hållit bra och vilken kvalitet trots att degkroken hamnar under degen.

  • ikah 3 mars 2008

    Är väldigt nöjd med min Electrolux Assistent och det finns massor med tillbehör(Y)

  • celice 3 mars 2008

    :D Jag är inne på min andra Bosch, den jag har nu heter Bosch universal. Min första hade jag i 26 år innan den gick sönder, den jag har nu har jag haft i 8 år än så länge. För min del skulle jag inte klara mig utan den.(Y)(Y)(Y)(Y)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.