Ska få hem lammslakt och undrar om någon vet hur man tillagar lammhjärta och lammlever och är det gott ? {question} Tycker om kycklinghjärta och lever men har aldrig ätit det av lamm. Så är det någon som sitter på nåt gott recept så vore jag tacksam. {waiting}
sikaal16 oktober 2013
Lammhjärta har jag aldrig ätit eller tillagat, men jag har hört att det är gott rökt. Lammlever däremot mmm.... (L). Den har en mycket mild smak. Jag har både tillagat den i skivor, som kalvlever och helstekt. Tyvärr kommer jag inte ihåg hur jag gjorde.
Lycka till!!
svengelsk17 oktober 2013
Jag köper oftast lammlever och lagar den som vilken annan lever. Det gäller att inte steka för länge för då blir den hård. Lammhjärta lagade jag för så där 30 år sedan. Det tog lång tid vill jag minnas. Återkommer om jag hittar något bra recept.
svengelsk17 oktober 2013
Googlade lambs hearts och hittade flera engelska recept. Fråga gärna om Du behöver hjälp med översättning. Salvia och lök fyllning är klassiskt, men ett recept skar hjärtan i strimlor och bräserade med paprika och passata.
Ska få hem lammslakt och undrar om någon vet hur man tillagar lammhjärta och lammlever och är det gott ? {question} Tycker om kycklinghjärta och lever men har aldrig ätit det av lamm. Så är det någon som sitter på nåt gott recept så vore jag tacksam. {waiting}
Lammhjärta har jag aldrig ätit eller tillagat, men jag har hört att det är gott rökt. Lammlever däremot mmm.... (L). Den har en mycket mild smak. Jag har både tillagat den i skivor, som kalvlever och helstekt. Tyvärr kommer jag inte ihåg hur jag gjorde.
Lycka till!!
Jag köper oftast lammlever och lagar den som vilken annan lever. Det gäller att inte steka för länge för då blir den hård. Lammhjärta lagade jag för så där 30 år sedan. Det tog lång tid vill jag minnas. Återkommer om jag hittar något bra recept.
Googlade lambs hearts och hittade flera engelska recept. Fråga gärna om Du behöver hjälp med översättning. Salvia och lök fyllning är klassiskt, men ett recept skar hjärtan i strimlor och bräserade med paprika och passata.