Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Maskinurbenat kyckling eller griskött!

  • Mistys 4 februari 2012

    Har ju sett detta i innehållsförteckningen på många paket i charkdisken och undvikit det då min pappa på 70-talet berättade vad det var. Vi barn fick aldrig äta "Denniskorv" när den kom. Sen verkar det som att det fallit i glömska och anses vara en vanlig ingrediens som vad som helst annat. Från 2006 har det varit tillåtet av EU i tom färs {sick}

    http://www.svd.se/nyheter/inrikes/slaktrester-kan-fa-saljas-i-butik_444489.svd

    Nu cirkulerar ett klipp som beskriver bättre vad det egentligen är.

    http://www.youtube.com/watch?v=T67DvoH2H3E&feature=player_embedded

    Hot Dog till lunch någon??

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.