Matklubbsträff i Göteborg i höst?

Dela
suck.....en jädra bit från Sävast......Så roligt ni ska ha!!!! Vill också träffas IRL!!!! Avis Får va glad om jag tar mej till Deep Purple i Linköping, inte såååå omöjligt - vilket vore en höjdare konsertmässigt!!!!! Räknar finanser fortfarande....) Norra Sverige borde väl kunna dra ihop nåt liknande som Göteborg. Hmmmm....Rock och Blues i Pite, Kirunafestivalen, Lulekalaset, PiteDansarochSpyr...f-låt Ler..... Nog är vi några här uppe som kan hitta på nåt kuligare???!!!! Om vi nu ändå inte kan ta oss ner till Götet av olika anledningar....
Ha Ha Pite dansar ochSpyr...*S* Verkar vara något med ös i...
Ekonomi är ett elakt ont
Jag funderade på en sak Wombat....
Eftersom vi är sammansvetsade i ett glatt matgäng så varför inte ha ett BOUTASTORT knytkalas?
Sparar pengar OCH så får vi smaka av varandras HÄRLIGHETER!
Kanske ide´n passar er andra med?
Och samtidigt kan vi ju ha lite kuliga aktiviteter som brännboll och annat "fjant".
Så får vi kroppen i balans igen..typ...
Vad säger ni..Bra ide´eller..?
För att sammanfatta läget hittills: Vi är många som vill träffas, förslag om knytis har lagts fram, men det är inte lätt att hitta lokal. Restaurang blir nog trots allt det bästa, och matglada_pojken ska vara med annars blir det inget. Jag är för knytis, men det kan bli lite pryttligt att ordna med och transportera om vi ska laga våra egna godsaker och ta med.

Så jag bestämmer enhälligt att det blir restaurang, just för enkelhetens skull. Jag är medveten om att det kostar pengar, men jag har som sagt inte tänkt mig 18:e våningen på Hotell Gothia eller så, utan ett ställe med garanterat god mat där man får valuta för sina pengar (om nu någon sådan restaurang existerar ...)

Jag fortsätter gärna ta emot tips och förslag.