Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mixern

  • jas65 14 februari 2008

    Hur många av er har varit med om när man mixrar tex en sås att allt sprutar ut? Hur gör man? Jag vet att när den är avkyld så går det bra att mixra men inte när den är varm.

  • ikah 14 februari 2008

    Jadå, det har man varit med om men har tyvärr inget svar på hur man gör på annat sätt.:(

  • lenajeanette 14 februari 2008

    Om man kör försiktig med impulsknappen :o( Heter det så). Kan det funka då?

  • tilda 14 februari 2008

    Det allra bästa hjälpmedlet jag har till såna saker är en stavmixer. Häll vätskan som ska mixas i en högre smalare behållare, tex. en tillbringare. Mixa. Jättebra!!

  • anluk 14 februari 2008

    Stavmixern funkar bra! Har tyvärr gjort misstaget i en vanlig mixer med varm vätska och det blev inget trevligt efterarbete:(

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.