Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Påskmat

  • markus 21 mars 2008

    Vad lagar ni för Påskmat?
    Man hör allt från Kyckling till Lamm osv.
    En del har regelrätta Påsk(jul)bord

  • Nettie 21 mars 2008

    Idag blir det olika sillinläggningar och ägg i olika former, imorgon blir det lammstek

  • Ernst76 21 mars 2008

    Ska göra en lammstek idag, men imorgon blir det "vanlig" påskmat: sill,ägg, räksallad,stuvad spenat, potatis, köttbullar, prinskorv, mm. Hoppar dock skinkan denna påsk.:p Man behöver ju inte göra allt, räcker med det som man vet att gästerna äter.
    Och självklart en (minst) O.P Andersson

    Glad Påsk:D

  • markus 21 mars 2008

    Lite kul att se variationerna. Däremot anses väl OP Andersson som ett angenämt bekymmer som bara måste lösas...:p

  • mistralwind 21 mars 2008

    Ägg! och Janssons! Mmmmm! annars det vanliga, sill av olika slag och så.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.