Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Semestern över

  • jas65 3 augusti 2008

    Hej alla,
    Hur känner ni Er nu när vardagslivet på nytt börjar och semestern är slut. Jag själv har aldrig haft någon 4 veckors semester, utan bara någon dag eller timmar. Men det passar mig perfekt. Hur känner ni?

    Mvh
    Höfta lagom på jobbet efter semestern.
    Anders

  • busan37 3 augusti 2008

    Jag har redan jobbat en vecka. Eftersom jag är nyanställd så har jag ingen betald semester men jag tog 2 veckor ledigt iallafall. Hade gärna varit ledig lite längre.

  • lennali 3 augusti 2008

    Jag hade tidig semester, så jag har hunnit arbeta 4 veckor. Men som jag redan känner det, behövs det nog några lediga dagar här i höst.

  • farmoringer 3 augusti 2008

    Jag börjar jobba i morgon efter 5 veckors semester. Så det känns ok att börja om med vardagen igen. men snart dags för semester igen. För när älgjakten drar igång så måste jag vara hemma med valpen. Och det är jag så gärna..(L) Det beräknas omkring vecka 37...

  • nannes 3 augusti 2008

    Jag börjar jobba på torsdag efter 5 veckors semester, skall bli riktitgt skönt faktiskt ;). Ungarna börjar snart i skolan och alla återgår vi till gamla invanda rutiner, skönt efter en lång semester. Vi mänskor tycks ju må bäst av att ha rutiner, inom rimliga gränser förstås :):)

  • anluk 3 augusti 2008

    Har jobbat 3 veckor redan och går in på min fjärde imorgon. Sedan är jag ledig v 33 igen. Skall verkligen bli skönt. Erkänner klart att jag enkelt skulle kunna vara ledig juni-juli-aug. Har alltid lite jobbångest efter semestern.....:(

  • tilda 3 augusti 2008

    Jag har en veckas semester kvar!!(L) Dock lite sämre väder nu, men det gör inget för jag tänkte ändå bara röja här hemma.(Y)

  • majamia 3 augusti 2008

    (L):Didag har vi varit lediga i 5 veckor o har bara 2 veckor kvar. Det är underbart med lång ledighet. Det är vi inte vana vid men jag hoppas att det blir en vana nu! Njuter i fulla drag!

  • gottgris 3 augusti 2008

    Jag har 2 veckor kvar av min semester, 2 veckor har redan gått. Det går alldeles för fort. Jag börjar jobba samtidigt som skolan kör igång den 18/8.:)

  • vanillalover 3 augusti 2008

    Jag börjar jobba igen på tisdag :-(
    Fast hoppas höst & vinter går fort nu, vi ska nämligen ha lite drygt 4 veckors semester igen i januari då vi reser till varmare breddgrader för en rundresa i Asien :-) "me like" !
    /Marie

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.