Trojan på sidan
| 1 | 2 | 3 | Nästa >> |
Är det fler än jag som får upp att det är en trojan som vill "in" i dator så fort man surfar på Matklubben?![]() På andra sidor får jag inte upp detta så det verkar ligga något och spöka här. |
|
||||||||||||||||||||
|
13 okt 2008 kl. 11:11 Permalänk
|
|||||||||||||||||||||
Ja jag får oxå det......
|
|
||||||||||||||||||||
|
13 okt 2008 kl. 11:14 Permalänk
|
|||||||||||||||||||||
| Nej det har inte jag fått. |
|
||||||||||||||||||||
|
13 okt 2008 kl. 11:15 Permalänk
|
|||||||||||||||||||||
Vad bra att det är fler som uppmärksammat detta. Mitt virusskydd, F-Secure varnade för detta när jag loggade in i morse. Har tagit bort den angripna filen men om jag loggar in på MK så är den tillbaka omedelbart. Är nu inne på sidan från en annan dator och får fortfarande upp samma virusvarning. Trojan.JS.Agent.db. Bra att fler av er har uppmärksammat och varnar andra medlemmar. Har skrivit ett mail till MK om detta men vet inte hur ofta den läses.
|
|
||||||||||||||||||||
|
13 okt 2008 kl. 11:21 Permalänk
|
|||||||||||||||||||||
| Jag fick det i går.... tog bort den dirrekt... |
|
||||||||||||||||||||
|
13 okt 2008 kl. 11:38 Permalänk
|
|||||||||||||||||||||
|
Tyvärr hjälper det föga att du tog bort den igår för den finns på sidan så du får den igen var gång du går in på MK. Fick svar från Mikael Lind inom en halv timme så han är medveten om problemet! |
|
||||||||||||||||||||
|
13 okt 2008 kl. 11:56 Permalänk
|
|||||||||||||||||||||
| Jag har också fått varning idag båda gångerna jag loggat in... |
|
||||||||||||||||||||
|
13 okt 2008 kl. 12:19 Permalänk
|
|||||||||||||||||||||
|
img337.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img337/4353/1223892679evf.smil för att stänga av java |
|
||||||||||||||||||||
|
13 okt 2008 kl. 12:19 Permalänk
|
|||||||||||||||||||||
Samma här!
|
|
||||||||||||||||||||
|
13 okt 2008 kl. 12:38 Permalänk
|
|||||||||||||||||||||
Nej det har jag inte fått.. kanske fixat nu då?
|
|
||||||||||||||||||||
|
13 okt 2008 kl. 13:12 Permalänk
|
|||||||||||||||||||||
Jag har ochså detta problem idag vad ska man göra? När jag försöker rensa säger mitt virus skydd att det inte går att ta bort filen
|
|
||||||||||||||||||||
|
13 okt 2008 kl. 13:28 Permalänk
|
|||||||||||||||||||||
|
Skrivet av Matlotta den 13 okt 2008 Jag har ochså detta problem idag vad ska man göra? När jag försöker rensa säger mitt virus skydd att det inte går att ta bort filen ![]() Det händer mig också, jag har ävern försökt att rensa??men det säger att det inte går att rensa objektet från virus?? Tyvärr mycket dum när det gäller datan vad skall men göra???
Redigerat den 13 okt 2008 kl. 13:45 |
|
||||||||||||||||||||
|
13 okt 2008 kl. 13:41 Permalänk
|
|||||||||||||||||||||
Matlotta, vad har du för virusprogram? F-Secure har tagit bort filen framgångsrikt och nu använder jag vår "skräpdator" och den har också F-Secure och virusvarningen kommer fortfarande så det finns alltså fortfarande kvar på sidan.
|
|
||||||||||||||||||||
|
13 okt 2008 kl. 13:42 Permalänk
|
|||||||||||||||||||||
|
Skrivet av hubert06 den 13 okt 2008 Matlotta, vad har du för virusprogram? F-Secure har tagit bort filen framgångsrikt och nu använder jag vår "skräpdator" och den har också F-Secure och virusvarningen kommer fortfarande så det finns alltså fortfarande kvar på sidan. ![]() Jag har också F-Secure, men den säger att den inte kan ta bort objektet från virus?????
|
|
||||||||||||||||||||
|
13 okt 2008 kl. 13:49 Permalänk
|
|||||||||||||||||||||
|
Hej alla medlemmar. Vi vill meddela att vi är medvetna om problemet som uppstår på Matklubben.se och att vi försöker lösa det i denna stund. Det verkar dock som det endast är en del virusprogram som hittar detta virus, ingen av oss som arbetar på Matklubben.se får en varning när vi besöker sidan. De som vi har pratat med under dagen har alla haft F-secure, gäller det resten av de som får varningen eller har ni något annat program? Med vänliga hälsningar Mikael Lind Matklubben.se |
|
||||||||||||||||||||
|
13 okt 2008 kl. 13:49 Permalänk
|
|||||||||||||||||||||
|
Fick också virusvarning nu när jag gick in på MK. Har F- Secure också. |
|
||||||||||||||||||||
|
13 okt 2008 kl. 13:49 Permalänk
|
|||||||||||||||||||||
| segerwitch, vad har du för virusprogram?? Tyvärr är det också så att olika virusprogram är lite olika "vassa", jag menar då inte att de är dåliga men det varierar vad de hittar. |
|
||||||||||||||||||||
|
13 okt 2008 kl. 13:52 Permalänk
|
|||||||||||||||||||||
|
Skrivet av hubert06 den 13 okt 2008 segerwitch, vad har du för virusprogram?? Tyvärr är det också så att olika virusprogram är lite olika "vassa", jag menar då inte att de är dåliga men det varierar vad de hittar. Jag har också F-Secure, men när jag går till genomsökningsrapport? så år det noll på sökningarna? då finns det ingen virus?? det är bara när jag är inne på MK, så fort jag byter sida så kommer varningen???irriterande ![]() Vad göra???? |
|
||||||||||||||||||||
|
13 okt 2008 kl. 14:04 Permalänk
|
|||||||||||||||||||||
| segerwitch, har du provat att ta bort filen?? Provade nyss igen och det fungerar tydligen fortfarande. |
|
||||||||||||||||||||
|
13 okt 2008 kl. 14:24 Permalänk
|
|||||||||||||||||||||
|
Har samma problem som segerwitch, så fort man klickar på ny sida kommer varningen upp. Jag tar bort filen varje gång men kommer tillbaka när nya sidan kommer upp.
|
|
||||||||||||||||||||
|
13 okt 2008 kl. 14:29 Permalänk
|
|||||||||||||||||||||
| 1 | 2 | 3 | Nästa >> |


















