Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

vad blir det i helgen?

  • 3 januari 2008

    brukar ni lyxa till det till helgen, genom att tex laga något lite dyrare, kanske svårare, eller något nytt och även som kanske tar lite längre tid?
    och vad blir det till helgen?

  • MammaModesty 4 januari 2008

    ska äta något heter korvbullar o mos , korvbullar är en typ av värmländsk korv men i stället föratt göra korv i ett fjälster spar jag smeten o gör som typ pannbiff.... det är väldigt gott så det blir det till helgen en av dagarna och troligen grillad haloumi ost på smörgås med charlotten lök o ett glas vin ikväll... (Y)

  • anluk 4 januari 2008

    Brukar alltid lyxa till det lite extra på helgerna med gott vin och lite godare mat, ibland försöker vi göra trerätters på lördagarna, riktigt lyxigt!
    Ikväll blir det inte superlyx utan biff med bambuskott som jag hittat här på Matklubben (Y) och till det något gott rödvin. Imorgon är vi bortbjudna så då vet jag inte vad det blir.

  • evaldo 4 januari 2008

    Det blir inget extra till helgen, vi tänker varva ner nu efter alla helger med mycket fet mat.

    (N)(Y)

  • imse 4 januari 2008

    Det är min dotter som ska laga maten på Lördag. Hon lagar en fläskfilegryta med soltorkade tomater, champinjoner. Till serveras ris eller potatis. En sallad också.

  • Queenie 4 januari 2008

    jag brukar alltid försöka testa nåt nytt recept på helgerna. :)

  • Lena 4 januari 2008

    På lördag blir det fläskfile och potatisgratäng med ädelost sås och sallad

  • Okänd 4 januari 2008

    ..Efersom vi har älgkött kan vi äta stek under veckan och typ enklare rätter på helgerna.Men visst lyxar vi till maten på helgerna.Imorgon Lördag blir det middag hos mina föräldrar och på Söndag " kött i ugn",bra att ha i måndagens matlåda.

  • freja_97 4 januari 2008

    har ni smakat torkatrenkött

  • 4 januari 2008

    Ikväll blir det stekt makrill på indiskt vis, men imorgon blir det nog korvkiosk. Inte så lyxigt kanske? På söndag blir det älggryta, vi är bortbjudna, men jag hörde en liten fågel viska.

  • MrsC 4 januari 2008

    Ikväll blir det spagetti köttfärssås, blir gott efter all jul och nyårsmat.
    Kyckling i lergryta med kokt potatis och sallad på lördag.

  • Nettie 4 januari 2008

    I helgen blir det thaimat , gott efter alla helgerna:p

  • Okänd 4 januari 2008

    Skrivet av freja_97 den 4 jan 2008

    har ni smakat torkatrenkött

    Nej,har inte testat det.Kan inte förmå mig att prova heller efter att ha fått en blodig renfile på min tallrik,UUUUURk

  • svensbyn 4 januari 2008

    Tänkte prova ett recept jag hittat här. KYCKLING MED PARMASKINKA OCH BALSAMSÅS.:p

  • MrsC 4 januari 2008

    Skrivet av Nettie den 4 jan 2008

    I helgen blir det thaimat , gott efter alla helgerna:p


    Vad tillagar du då?
    Nyfiken...:)

  • Carina69 4 januari 2008

    Vi brukar äta lite "lyxigare "på helgerna hemma hos oss. Det kan bli något med fläskfilé eller kanske en köttbit av något slag som tex entrecote. Vi har bland annat hasselbackspotatis till eller kanske en potatisgratäng, ej köpt dock. Lite goda såser till har vi också men dem försöker vi inte ha så feta.

  • pehrzonflickan 4 januari 2008

    Vi käkade ute idag och därför blir det lättare kvällrätt. Värmande kantarellsoppa, cremefraicheklick, varm baugett och nån grönsallad. Dricker faktiskt öl till det!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.