brukar ni lyxa till det till helgen, genom att tex laga något lite dyrare, kanske svårare, eller något nytt och även som kanske tar lite längre tid?
och vad blir det till helgen?
MammaModesty4 januari 2008
ska äta något heter korvbullar o mos , korvbullar är en typ av värmländsk korv men i stället föratt göra korv i ett fjälster spar jag smeten o gör som typ pannbiff.... det är väldigt gott så det blir det till helgen en av dagarna och troligen grillad haloumi ost på smörgås med charlotten lök o ett glas vin ikväll... (Y)
anluk4 januari 2008
Brukar alltid lyxa till det lite extra på helgerna med gott vin och lite godare mat, ibland försöker vi göra trerätters på lördagarna, riktigt lyxigt!
Ikväll blir det inte superlyx utan biff med bambuskott som jag hittat här på Matklubben (Y) och till det något gott rödvin. Imorgon är vi bortbjudna så då vet jag inte vad det blir.
evaldo4 januari 2008
Det blir inget extra till helgen, vi tänker varva ner nu efter alla helger med mycket fet mat.
(N)(Y)
imse4 januari 2008
Det är min dotter som ska laga maten på Lördag. Hon lagar en fläskfilegryta med soltorkade tomater, champinjoner. Till serveras ris eller potatis. En sallad också.
Queenie4 januari 2008
jag brukar alltid försöka testa nåt nytt recept på helgerna. :)
Lena4 januari 2008
På lördag blir det fläskfile och potatisgratäng med ädelost sås och sallad
Okänd4 januari 2008
..Efersom vi har älgkött kan vi äta stek under veckan och typ enklare rätter på helgerna.Men visst lyxar vi till maten på helgerna.Imorgon Lördag blir det middag hos mina föräldrar och på Söndag " kött i ugn",bra att ha i måndagens matlåda.
freja_974 januari 2008
har ni smakat torkatrenkött
4 januari 2008
Ikväll blir det stekt makrill på indiskt vis, men imorgon blir det nog korvkiosk. Inte så lyxigt kanske? På söndag blir det älggryta, vi är bortbjudna, men jag hörde en liten fågel viska.
MrsC4 januari 2008
Ikväll blir det spagetti köttfärssås, blir gott efter all jul och nyårsmat.
Kyckling i lergryta med kokt potatis och sallad på lördag.
Nettie4 januari 2008
I helgen blir det thaimat , gott efter alla helgerna:p
Okänd4 januari 2008
Skrivet av freja_97 den 4 jan 2008
har ni smakat torkatrenkött
Nej,har inte testat det.Kan inte förmå mig att prova heller efter att ha fått en blodig renfile på min tallrik,UUUUURk
svensbyn4 januari 2008
Tänkte prova ett recept jag hittat här. KYCKLING MED PARMASKINKA OCH BALSAMSÅS.:p
MrsC4 januari 2008
Skrivet av Nettie den 4 jan 2008
I helgen blir det thaimat , gott efter alla helgerna:p
Vad tillagar du då?
Nyfiken...:)
Carina694 januari 2008
Vi brukar äta lite "lyxigare "på helgerna hemma hos oss. Det kan bli något med fläskfilé eller kanske en köttbit av något slag som tex entrecote. Vi har bland annat hasselbackspotatis till eller kanske en potatisgratäng, ej köpt dock. Lite goda såser till har vi också men dem försöker vi inte ha så feta.
pehrzonflickan4 januari 2008
Vi käkade ute idag och därför blir det lättare kvällrätt. Värmande kantarellsoppa, cremefraicheklick, varm baugett och nån grönsallad. Dricker faktiskt öl till det!
brukar ni lyxa till det till helgen, genom att tex laga något lite dyrare, kanske svårare, eller något nytt och även som kanske tar lite längre tid?
och vad blir det till helgen?
ska äta något heter korvbullar o mos , korvbullar är en typ av värmländsk korv men i stället föratt göra korv i ett fjälster spar jag smeten o gör som typ pannbiff.... det är väldigt gott så det blir det till helgen en av dagarna och troligen grillad haloumi ost på smörgås med charlotten lök o ett glas vin ikväll... (Y)
Brukar alltid lyxa till det lite extra på helgerna med gott vin och lite godare mat, ibland försöker vi göra trerätters på lördagarna, riktigt lyxigt!
Ikväll blir det inte superlyx utan biff med bambuskott som jag hittat här på Matklubben (Y) och till det något gott rödvin. Imorgon är vi bortbjudna så då vet jag inte vad det blir.
Det blir inget extra till helgen, vi tänker varva ner nu efter alla helger med mycket fet mat.
(N)(Y)
Det är min dotter som ska laga maten på Lördag. Hon lagar en fläskfilegryta med soltorkade tomater, champinjoner. Till serveras ris eller potatis. En sallad också.
jag brukar alltid försöka testa nåt nytt recept på helgerna. :)
På lördag blir det fläskfile och potatisgratäng med ädelost sås och sallad
..Efersom vi har älgkött kan vi äta stek under veckan och typ enklare rätter på helgerna.Men visst lyxar vi till maten på helgerna.Imorgon Lördag blir det middag hos mina föräldrar och på Söndag " kött i ugn",bra att ha i måndagens matlåda.
har ni smakat torkatrenkött
Ikväll blir det stekt makrill på indiskt vis, men imorgon blir det nog korvkiosk. Inte så lyxigt kanske? På söndag blir det älggryta, vi är bortbjudna, men jag hörde en liten fågel viska.
Ikväll blir det spagetti köttfärssås, blir gott efter all jul och nyårsmat.
Kyckling i lergryta med kokt potatis och sallad på lördag.
I helgen blir det thaimat , gott efter alla helgerna:p
har ni smakat torkatrenkött
Nej,har inte testat det.Kan inte förmå mig att prova heller efter att ha fått en blodig renfile på min tallrik,UUUUURk
Tänkte prova ett recept jag hittat här. KYCKLING MED PARMASKINKA OCH BALSAMSÅS.:p
I helgen blir det thaimat , gott efter alla helgerna:p
Vad tillagar du då?
Nyfiken...:)
Vi brukar äta lite "lyxigare "på helgerna hemma hos oss. Det kan bli något med fläskfilé eller kanske en köttbit av något slag som tex entrecote. Vi har bland annat hasselbackspotatis till eller kanske en potatisgratäng, ej köpt dock. Lite goda såser till har vi också men dem försöker vi inte ha så feta.
Vi käkade ute idag och därför blir det lättare kvällrätt. Värmande kantarellsoppa, cremefraicheklick, varm baugett och nån grönsallad. Dricker faktiskt öl till det!