1 knippe persilja1 vitlöksklyfta1 scharlottenlök1 saltgurka1 msk kapris1 mk finrivet vitt bröd1 msk balsamvinägersalt, peppar1 1/2 dl olivoljaHacka persiljan fint. Finhacka vitlöken och scharlottenlöken. Hacka gurka & kapris, mixa allt. Blanda i bröd och vinäger. Krydda och vispa sen sakta i oljan.Jättegott på grillad baguette!
EliBerg6526 april 2011
Åhhh, en salsa verde!!!! Kan inte bli godare, gjorde en liknande i helgen fast hade i färsk mynta och basilika. Gott till ALLT, som Jamie Oliver sa. Hur kan jag ha missat denna i alla år???
1 knippe persilja1 vitlöksklyfta1 scharlottenlök1 saltgurka1 msk kapris1 mk finrivet vitt bröd1 msk balsamvinägersalt, peppar1 1/2 dl olivoljaHacka persiljan fint. Finhacka vitlöken och scharlottenlöken. Hacka gurka & kapris, mixa allt. Blanda i bröd och vinäger. Krydda och vispa sen sakta i oljan.Jättegott på grillad baguette!
Åhhh, en salsa verde!!!! Kan inte bli godare, gjorde en liknande i helgen fast hade i färsk mynta och basilika. Gott till ALLT, som Jamie Oliver sa. Hur kan jag ha missat denna i alla år???