Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Jag ska helsteka en anka i ugnen till påsk och jag skulle vilja ha tips på goda fyllningar till den.
Jag hade nog gjort en klassisk "Canard à l'orange" - det slår det mesta när det gäller fågel. {eat}
Stek den rakt och och ner. Salta, peppra. Fyll formen med morötter, lök och sviskon kanske äpple. Ös den ofta! Sååå gott! Glad Påsk!
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Jag ska helsteka en anka i ugnen till påsk och jag skulle vilja ha tips på goda fyllningar till den.
Jag hade nog gjort en klassisk "Canard à l'orange" - det slår det mesta när det gäller fågel. {eat}
Stek den rakt och och ner. Salta, peppra. Fyll formen med morötter, lök och sviskon kanske äpple. Ös den ofta!
Sååå gott!
Glad Påsk!