Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jag har köpt en hel anka på 2 kg, har någon tips på fyllningar?

  • jtphbiV 5 april 2012

    Jag ska helsteka en anka i ugnen till påsk och jag skulle vilja ha tips på goda fyllningar till den.

  • boz1965 5 april 2012

    Jag hade nog gjort en klassisk "Canard à l'orange" - det slår det mesta när det gäller fågel. {eat}

  • mariec 5 april 2012

    Stek den rakt och och ner. Salta, peppra. Fyll formen med morötter, lök och sviskon kanske äpple. Ös den ofta!
    Sååå gott!
    Glad Påsk!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.