Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lite grilltips!

  • tina62 4 april 2008

    Vill ha lite tips på nya lite ovanliga varianter på grillningsalternativ.
    Även dippsåser och något att ha till.

    Ska ha grillparty i slutet av april och vill ha något nytt och riktigt annorlunda.

  • Lena 4 april 2008

    Varför inte grilla kyckling fileer och en god potatis gratäng med smak av vitlök.

  • enAnnan 4 april 2008

    Grillad fläskkarré med tropiskt fruktsmör

    Fruktsmöret i denna är lite annorlunda, men ack så gott :)

    Annars ett gott tillbehör;
    ta en dadel och linda in i en skiva bacon.
    Trä upp på spett för att grilla enkelt.
    Grilla tills baconet ser klart ut, några min bara.
    Sött och salt - och ljuvligt gott.

    Och lite annorlunda.

  • tina62 4 april 2008

    Skrivet av Lena den 4 apr 2008

    Varför inte grilla kyckling fileer och en god potatis gratäng med smak av vitlök.


    Grilla kyckling gör vi rätt ofta, men tack ändå.

  • maggi 4 april 2008

    Varför inte grilla souvlakia (grillspett) med klyftpotatisar i ugnen.
    Lite tzatziki och en sallad till är gott. (Y)

  • kickiekblad 10 april 2008

    hel grilla en fläskfile med pressad potatis olika sallader å vitlöks sss mums

  • monac 10 april 2008

    gör spett med zuccini,champinjoner,parika,coktail tomater & någon kryddig korv...pensla med en rökig marinad & på med dem på grillen.
    -bara som ett allternativ!:)

  • monac 10 april 2008

    gör spett med zuccini,champinjoner,parika,coktail tomater & någon kryddig korv...pensla med en rökig marinad & på med dem på grillen.
    -bara som ett allternativ!:)

  • monac 10 april 2008

    min sega dator...ursäkta!:'(

  • The_mama97mia 12 april 2008

    Nytt och annorlunda???? hmmm...
    Ngt jag inte gör så ofta, men det funkar - är att göra förrätten på grillen. Antingen gör du typ quesadillas med fyllning efter smak. Sen är mina marinerade räkspett supergoda.

    Sen kan det ju vara kul att folk får göra sina egna spett eller paket - typ grönsaker i folie eller så. Men det beror ju på hur det går att organisera. Men det vet du ju.

    En grej jag gjorde en gång (till mitt senaste bröllop) (Whoops sista ska det vara) var ASADO!
    Det var jättekul! Men det kräver väldigt mkt.

  • enAnnan 12 april 2008

    Är det helgrillat lamm eller gris va??
    Det skulle jag vilja vara med på! Måste vara helgott.

  • The_mama97mia 12 april 2008

    Asado - var ett lättrökt lamm eller gris - min fd man jobbade på Farmek (SCAN) då.
    Vi engagerade en polare som skulle sköta grillningen.
    Superdupergott och väldigt festligt!
    Det finns mkt att hitta på nätet om det. Man ska typ gräva grillgropar etc...

    Den som gräver en grillgrop åt andra... trillar??? hehe

  • monac 1 maj 2008

    Kokosmarinerad lax på pinne.

    eller pröva det här!(Y)

  • Lilljeppe 1 maj 2008

    Så himla gott! Sen har jag en massa fler arom smör på min sida(Y)
    Fetaostfylld hel grillad fläskfilé
    Aromsmör Café de Paris

  • majamia 1 maj 2008

    God grillsås

    Varm potatissallad

    (recept]21621[/recept]

  • majamia 1 maj 2008

    Melonsalsa

  • monac 1 maj 2008

    oj vad den potatissalladen lät spännande majamia!:)

  • monac 1 maj 2008

    okey,jag bidrar med:
    [recept]25826[/25826]

    och
    Chipotlepesto

    som jag själv tycker är 2 suveräna tillbehör!(Y)

  • monac 1 maj 2008

    vart lite tokigt det där, lite:Z
    Mango, lime och avocadosalsa ska det vara!

  • jas65 1 maj 2008

    Ingredienser till asado – grillfest som i chile

    1 st kyckling
    0,5 kg ryggbiff
    4 st blandade starka korvar typ chorizo, kabanoss, 4-6 st,(1 per person)
    Marinad
    2 dl olivolja
    4 msk oregano
    4 st vitlöksklyfta(or)
    salt och peppar
    Tillbehör
    0,5 kg potatis(ar)
    300 g morötter
    majonnäs, efter smak
    sallad
    haricots verts
    tomat(er)

    Mvh
    Höfta mera i sommar

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.