Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

ratatouille?

  • 21 juni 2001

    Hur gör man en god medelhavsratatouille?

  • 27 juni 2001

    1 1/2 msk olja2 stora gula lökar1 grön paprika4-5 tomater1 dm färsk gurka1/2 tsk salt1/2 tsk salvia1 krossad vitlöksklyfta1 msk tomatpurenymalen pepparHetta upp oljan i en stor stekpanna. Tillsätt lök och paprika, skuren i grova skivor. Låt fräsa utan att ta färg.När paprikan och löken är nästan mjuka tillsätts tomaterna och gurkan, skuren i grova skivor. Smaksätt med salt, salvia, vitlök, tomatpuré och peppar. Låt röran koka ihop i 5 minuter.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.