Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall avocadosoppa

  • 27 april 2000

    Kör fruktköttet från 2 mogna avocado med 5 dl kall hönsbuljong i mixer. Tillsätt 2 dl vispgrädde och smaksätt med salt & peppar!Tänk så enkelt men så gott det kan bli!Servera omedelbart, den blir mörk om du låter den stå, garnera med med en klick crème fraîche och kraäftstjärtar!Maria D

  • monac 9 mars 2008

    tack Maria D ! älskar avocado så den där ska jag absolut pröva!(Y)

  • enAnnan 10 mars 2008

    Detta lät verkligen enkelt och väldigt gott.

    Perfekt som förrätt till grillat ju!!
    ;)

  • Sarah85 21 mars 2008

    låter gott...måste provas! :)(Y)

  • Bibimbap 23 juni 2008

    Tips
    Ha lite citron i så blir inte soppan mörkfärgad(Y)

  • The_mama97mia 23 juni 2008

    På tal om avocado, läste jag i en blogg på Allt om Mat (och lade in detta i tråden Mormors beprövade...) att om du har avokado i sallad, låt kärnan ligga kvar i salladen till servering, så håller sig avokadon fräsch och mörknar inte!!!!!!!! Jag har testat, det funkar fint!
    Vet inte om det hjälper i en soppa.... *ler*

  • monac 23 juni 2008

    funkade att byta ut grädden mot turkisk yoghurt i soppan,kryddade med körvel. mycket gott!
    (tog 3 avocado isf.2!)

  • zonale 23 juni 2008

    Här kommer mitt förslag på kall avokadosoppa!!!!!!!!!!!!
    Krämig avokadosoppa med mynta och rädisor

  • zudette 23 juni 2008

    *sparar tråden*

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.