Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Purjosoppa

  • 31 juli 2000

    Purjosoppa( 2 portioner )1 medelstor purjolök2 stora potatisar4 dl vatten3 kryddmått salt1 msk smör1 dl finhackad persiljaAnsa purjon och skär purjolökarna i 1/2 cm tjocka skivor.Skala potatisen och skär den i 1/2 cm tjocka skivor. Blanda allt, utom persilja, i en kastrull . Koka upp och låt koka sakta under lock i 15 minuter. Vispa soppan, så att den blir trevligt mosig. Smaka av den. Rör ned persilja och servera soppan.

  • Lena 18 november 2007

    Tackar det ska bjuda på i morgon..:p

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.