Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Hur gör man marinerad fetaost själv?
400 g fetaost1 dl hackade färska örter1/2 röd chilipeppar2 dl olivoljaSkär osten i tärningar. Kärna ur chilifrukten och skär den i tunna skivor. varva osten, örtena och chilin i en burk. Häll på olja och låt marinera några dagar.
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Hur gör man marinerad fetaost själv?
400 g fetaost1 dl hackade färska örter1/2 röd chilipeppar2 dl olivoljaSkär osten i tärningar. Kärna ur chilifrukten och skär den i tunna skivor. varva osten, örtena och chilin i en burk. Häll på olja och låt marinera några dagar.