Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Jag har trädgården full av diverse pepparfrukter – pepperoni, röd peppar o.likn. Vad gör jag med dem. Någon som har ett bra recept på inläggning?
Här kommer några förslag, hoppas någonting passar. Chilipaste Harissa kryddpasta Inlagd chili Jalopenopickles Vitlök och chiliolja
Torka och mal. Förvara mörkt i lufttäta kryddglas.
http://nourishedkitchen.com/fermented-hot-chili-sauce-recipe/
Torka så har du egen chili att krydda maten med under en lång period. Här några fler tips på vad man kan tillreda. Chilipepparsås Chilisås, extra stark Hot chunky salsa
När chili är billiga i affären så köper jag alltid en hel påse full och lägger i frysen, som den är. Funkar hur bra som helst att sedan bara ta så många jag behöver och använda. De behöver inte ens tina innan jag hackar dem.
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Jag har trädgården full av diverse pepparfrukter – pepperoni, röd peppar o.likn. Vad gör jag med dem. Någon som har ett bra recept på inläggning?
Här kommer några förslag, hoppas någonting passar.
Chilipaste
Harissa kryddpasta
Inlagd chili
Jalopenopickles
Vitlök och chiliolja
Torka och mal. Förvara mörkt i lufttäta kryddglas.
http://nourishedkitchen.com/fermented-hot-chili-sauce-recipe/
Torka så har du egen chili att krydda maten med under en lång period. Här några fler tips på vad man kan tillreda. Chilipepparsås Chilisås, extra stark Hot chunky salsa
När chili är billiga i affären så köper jag alltid en hel påse full och lägger i frysen, som den är. Funkar hur bra som helst att sedan bara ta så många jag behöver och använda. De behöver inte ens tina innan jag hackar dem.