Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

pepperoni

  • morotsmonstret 7 juli 2008

    Är det någon som vet hur man gör inlagd pepperoni, sån som man får i kebaben??? Chili har jag, men vad ingår i själva inläggningen?

  • piusamadeusmozart 11 juli 2008

    Vet ej hur kebabchili àr. Har aldrig àtit kebab!!! Men om de ligger i vinàger kan du tvàtta frukten men sen màste den torka helt. Làmna den lilla gròna "hatten". Knòka ner dem i rena glasburkar
    tillsammans med nàn vitlòksklyfta och svartpepparkorn. Koka hastigt upp vitvinsvinàger med 1tsk havssalt per liter och slà den genast òver chilin. Sàtt pà locket och fòrvara svalt och mòrkt.
    Somliga recept jag làst byter vinàger efter nàn mànad men det har jag aldrig gjort.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.