Är det någon som vet hur man gör inlagd pepperoni, sån som man får i kebaben??? Chili har jag, men vad ingår i själva inläggningen?
piusamadeusmozart11 juli 2008
Vet ej hur kebabchili àr. Har aldrig àtit kebab!!! Men om de ligger i vinàger kan du tvàtta frukten men sen màste den torka helt. Làmna den lilla gròna "hatten". Knòka ner dem i rena glasburkar
tillsammans med nàn vitlòksklyfta och svartpepparkorn. Koka hastigt upp vitvinsvinàger med 1tsk havssalt per liter och slà den genast òver chilin. Sàtt pà locket och fòrvara svalt och mòrkt.
Somliga recept jag làst byter vinàger efter nàn mànad men det har jag aldrig gjort.
Är det någon som vet hur man gör inlagd pepperoni, sån som man får i kebaben??? Chili har jag, men vad ingår i själva inläggningen?
Vet ej hur kebabchili àr. Har aldrig àtit kebab!!! Men om de ligger i vinàger kan du tvàtta frukten men sen màste den torka helt. Làmna den lilla gròna "hatten". Knòka ner dem i rena glasburkar
tillsammans med nàn vitlòksklyfta och svartpepparkorn. Koka hastigt upp vitvinsvinàger med 1tsk havssalt per liter och slà den genast òver chilin. Sàtt pà locket och fòrvara svalt och mòrkt.
Somliga recept jag làst byter vinàger efter nàn mànad men det har jag aldrig gjort.