Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salamichips!

  • 29 augusti 2004

    Jättegoda till fördrinken, speciellt om du bjuder på ett glas rött eller bara en kall öl. Köp salami i tunna skivor, välja gärna någon finare sort. Lägg dem på bakplåtspapper och in i ugnen ca 200° ca 1 minut. När korven "skrynklar"sig, ta ut dem och låt svalna.

  • 30 augusti 2004

    Jag provade dem i helgen, det var jättegott! Dessutom är det så gott med parmesanchips:Riv parmesan och klicka ut på en plåt. Särr in i ca 200 grader, pasa noga för de bränns snabbt. Tag ut och låt svalna på plåten!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.