Vad har ni för förslag på snittar? Som man kan ta i handen med en servett kasnke men ändå matiga.
23 september 2000
Hacka kronhjärtan, och blanda ihop med lite creme fraiche, salt och peppar och färskriven parmesan. Rosta tunna skivor pain riche, gnid med vitlöksklyfta och skeda på röran. Strö på lite små kapris och färskriven parmesan.
24 september 2000
Blanda krabbkött med finhackad salladslök och creme fraiche och toppa på trekanter av formfranska! Enkelt och gott!
Vad har ni för förslag på snittar? Som man kan ta i handen med en servett kasnke men ändå matiga.
Hacka kronhjärtan, och blanda ihop med lite creme fraiche, salt och peppar och färskriven parmesan. Rosta tunna skivor pain riche, gnid med vitlöksklyfta och skeda på röran. Strö på lite små kapris och färskriven parmesan.
Blanda krabbkött med finhackad salladslök och creme fraiche och toppa på trekanter av formfranska! Enkelt och gott!